首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
1)People with diabetes have too much sugar in their blood, so a drug that lowers blood sugar ought to be a good treatment, right
1)People with diabetes have too much sugar in their blood, so a drug that lowers blood sugar ought to be a good treatment, right
admin
2011-03-10
36
问题
1)People with diabetes have too much sugar in their blood, so a drug that lowers blood sugar ought to be a good treatment, right?
2) Maybe not. Consider the diabetes drug Avandia, or rosiglitazone, which was approved in 1999.it lowers blood sugar, and about a million people in the United States have been talking it for Type 2 diabetes, the most common form of the disease. But last week, doctors reported that Avandia might increase the risk of heart attacks.
3) Heart disease is a major complication of diabetes, so a drug that could make the risk even worse is bad news indeed.
4) The jury is still out on Avandia. Meanwhile, patient advocates and some politicians and researchers are already denouncing it, and the Food and Drug Administration has issued a tepid "safety alert" telling patients to ask their doctors what to do while the agency "is carefully weighing several complex sources of data." Avandia’s manufacturer, GlaxoSmithKline, insists it is safe. Personal injury lawyers are advertising on the Internet for clients who think they were injured by the drug.
5) What happened here reflects a larger question—the tricky problem of how to judge whether a drug is safe and effective. Avandia was approved because it lowered blood sugar, and seemed safe in clinical trials.
6) But the real test of whether a drug is any good is how are the patients? Not their blood tests or X-rays or EKGs, but the people themselves, and not after just six months, but after years, especially if they have a chronic disease and will be talking medicine for the rest of their lives. Are those talking the drug more or less likely than people not talking it to have heart attacks, die or develop heart disease or other illnesses?
7) The problem is, it can take a long time and a lot of patients—and, therefore, a lot of money — to get a real picture of health and survival. That is especially true for something like heart disease, which develops slowly and is so common that it may be hard to detect a small increase in risk. Studies might have to go on for years instead of months, and include far more than the few thousand patients in whom drugs are typically tested before they get approved.
8) So instead of waiting to see if people die or have heart attacks, drug companies have looked for other traits that seem to correlate with health and survival and that could stand in as a yardstick—objective measures like blood pressure, cholesterol (胆固醇) levels, blood sugar or tests of heart function. Researchers call these measurements "surrogate endpoints," and the F. D.A.has encouraged companies to find surrogates that could reliably predict how patients would fare. These kinds of tests are seen as a way to streamline the drug approval process.
9) But reliable surrogates are hard to find. There are plenty of endpoints that in theory should do the job, but do not. Tumor size, for instance: there are drugs that Can shrink tumors without prolonging a patient’s life. Bone density is another example. Fluoride can increase it in people whose skeletons have thinned from osteoporosis (骨质疏松症) , so fluoride should prevent fractures. But it doesn’t, in fact, it makes fractures more likely, because it turns bones brittle.
10) Heart rhythm can also be deceptive. Certain medicines can stabilize dangerous, abnormal heartbeats in people who have had heart attacks—and yet have been found to increase their odds of dying. Cholesterol levels do not always tell the whole story, either. Hormone treatment in women after menopause (绝经期) can raise HDL (高密度脂蛋白) , the so-called good cholesterol, and so was expected to prevent heart disease— but does not. Similarly, researchers had high hopes for an experimental drug that raises HDL, but instead of preventing heart attacks the drug wound up increasing the risk.
11) Part of the problem is that surrogate endpoints do not always reflect what’s happening to the whole patient. The disease being treated may be too complicated to gauge with just one tool, and the drug in question may have many more effects than the one being measured.
12) Avandia, for instance, does a good job of lowering blood sugar. But it also activates a whole array of genes, and can cause weight gain, fluid retention, heart failure, anemia and unfavorable changes in lipid levels in the blood, according to an editorial last week in The New England Journal of Medicine. It’s not clear whether the drug’s benefits will trump its risks in the long run.
According to the passage, which of the following statements about the effect of some medicines is NOT right?
选项
A、Avandia, while lowering blood sugar, may cause weight gain, fluid retention, heart failure, anemia and unfavorable changes in lipid levels in the blood.
B、A certain medicine for heart attack, while stabilizing dangerous and abnormal heartbeats, may increase chances of dying.
C、Hormore treatment prevents heart disease because it raise good cholesterol.
D、An experimental drug that raise good cholesterol disappoints researchers because it increases heart attack.
答案
C
解析
此题为细节题。本题用排除法,A在文章最后一段出现,B在第十段“Certain medicines can stabilize dangerous, abnormal heartbeats in people who have had heart attacks”有提及,D同样也是出现在第十段“…the so-called good cholesterol, and so was expected to prevent heart disease…”所以,排除了ABD,只有C在文章中没有说明。答案为C。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/cSpYFFFM
0
专业英语八级
相关试题推荐
HumanitiesDisciplinesInmanypeople’seyes,thehumanitiesdisciplinesseemtobedyingout.However,actually,students
HumanitiesDisciplinesInmanypeople’seyes,thehumanitiesdisciplinesseemtobedyingout.However,actually,students
Foraclearerpictureofwhatthestudentknows,mostofteachersuse【M1】_______anotherkindofexaminationinadditionto
Foraclearerpictureofwhatthestudentknows,mostofteachersuse【M1】_______anotherkindofexaminationinadditionto
Foraclearerpictureofwhatthestudentknows,mostofteachersuse【M1】_______anotherkindofexaminationinadditionto
Formostpeople,theideaofgivingapresentationtoagroupofpeopleisafateworsethandeath.Recentresearchhasshownth
Inthe1960spopmusicunderwentarevolutionwhen______becameworldfamousandturnedtheirhometownofLiverpoolintoaplac
ThefirstAsaninvestmentbankerspecializinginmergersandacquisitions,FrancoisvonHurterspentalotoftimeinairportl
随机试题
( )不属于工程建设其他费用。
进行地质勘察时,按照《建设工程勘察合同》范本的要求,应由发包人承担责任的情况包括()。
某路桥工程公司,承接了一座跨河桥梁的施工任务,基础采用10根2.2m的桩基,施工中采用沉入桩的施工方法进行施工,在桩的吊装过程中采用三个吊点进行起吊,由于水下地质条件的不同,施工单位拟分别采用射水沉桩和静力压桩进行施工。在射水沉桩时的部分施工工序为
在海关监管年限内,减免税货物应当在海关核准的地点使用,不得变更使用地点。
早期信用关系的基础是()。
我国的货币政策目标是:防止货币贬值,防止通货膨胀。()
感应电动势的大小跟穿过这闭合电路的()。
简要分析“人之性恶,其善者伪也。”
A、B、C三辆客车的载客量依次成等比数列,已知两辆A车和一辆B车最多可载80人,一辆A车和一辆C车最多可载100人,那么A、B、C各一辆车最多可以载()人.
设A,B为随机事件,P(B)>0,则()
最新回复
(
0
)