首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In the first years of the 21st century, no area of the American economy has excited more emotion than the property market. First
In the first years of the 21st century, no area of the American economy has excited more emotion than the property market. First
admin
2017-04-13
45
问题
In the first years of the 21st century, no area of the American economy has excited more emotion than the property market. First came the excitement of soaring prices. Then spirits came crashing down with the subprime crisis, and now homeowners are agonizing over how far values could fall.
An even bigger story
, however, may be yet to come.
America should be bracing itself for the end of the "generational housing bubble", according to a new study by Dowell Myers and SungHo Ryu of the University of Southern California. As the country’s 78 million baby-boomers retire, the report argues, the housing market will change dramatically. For three decades baby-boomers have helped push prices up: they settled down, and then bought bigger houses and second homes. But as the first of them celebrate their 65th birthdays in 2011, this may change. The old sell more homes than they buy. The ratio of old to working-age people is expected to grow by 67% over the next two decades. Will the younger generation be able to buy all the homes on the market?
Young adults make up the bulk of new demand, with most purchasing homes when they reach their early 30s. The flood of elderly people selling their homes, Mr. Myers suggests, may lead to a
drawn-out
buyers’ market. Prices may fall further as younger people, perceiving a downturn, delay purchasing.
This phenomenon will unfold differently across the country. Some states will begin the sell-off later than others. In 15 southern and western states—including the retirement magnets of Florida and Arizon-a—the elderly do not become net sellers until their 70s. Expensive states such as California and the cold states of the mid-west and northeast are likely to lose them more quickly. The mismatch between buyers and sellers may be most acute in the rustbelt, where numbers of young people and immigrants are rising slowly, if at all, says William Frey of the Brookings Institution, a think-tank.
Of course, there may be other outcomes. Suburbs, which swelled with the baby-boomers, may begin to decline. If the building industry contracts, home prices may remain more stable. Or developers may switch to serving the old, building more compact housing near amenities. Towns may make new efforts to attract immigrants, who already accounted for 40% of the growth in homeownership between 2000 and 2006. Among these unknowns, one thing is more certain: the housing market is about to enter a long period of transition. The youngest baby-boomers will not turn 65 until 2029.
"An even bigger story" in Paragraph 1 implies that American property market will
选项
A、continue to be the most exciting field in the American economy.
B、experience more dramatic changes in the following years.
C、make spirits go up with the decreased housing prices.
D、have greater impact on the feelings of homeowners.
答案
B
解析
推理判断题。定位到开头两段。此题可联系上下文分析。首段末提出更大的问题将随之而来,联系第二段首句提到的“时刻准备应对持续一代之久的房地产泡沫的破灭”及第二句的“房地产市场将急剧变化”。B项与之相符。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/RXr7FFFM
0
考研英语一
相关试题推荐
JusthowmuchdoestheConstitutionprotectyourdigitaldata?TheSupremeCourtwillnowconsiderwhetherpolicecansearchthe
InatimeoflowacademicachievementbychildrenintheUnitedStates,manyAmericansareturningtoJapan,acountryofhigha
Globalwarmingmayormaynotbethegreatenvironmentalcrisisofthe21stcentury,but—regardlessofwhetheritisorisn’t
TheearlyretirementofexperiencedworkersisseriouslyharmingtheU.S.economy,accordingtoanewreportfromtheHudsonIn
Therelationshipbetweenformaleducationandeconomicgrowthinpoorcountriesiswidelymisunderstoodbyeconomistsandpoliti
Inspiteof"endlesstalkofdifference,"Americansocietyisanamazingmachineforhomogenizingpeople.Thereis"thedemocra
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manyindividualsareconcernedaboutthesupposedilleffectscaused
Whatimpactcanmobilephoneshaveontheirusers’health?Manyindividualsareconcernedaboutthesupposedilleffectscaused
Thriftyshoppersdonothavetolookfartofindabargain.Offersaboundinthecut-throatworldofBritishsupermarkets.Recei
Theprovisionofpositiveincentivestoworkinthenewsocietywillnotbeaneasytask.【F1】Butthemostdifficulttaskofall
随机试题
( )是指由施工企业自行组织,主要根据企业的自身情况,包括人员素质、机械装备程度、技术和管理水平等编制,在本企业内部使用的定额。
下列不属于市场风险管理主要措施的是()。
财政收入与支出的差额即为财政赤字(差值为正时)或财政结余(差值为负时)。()
上海证券交易所、深圳证券交易所于1990年12月以后相继营业。()
下列关于单一性的说法哪个是正确的?
推理是指从具体事物归纳出一般规律,或者根据一般原理推出新结论的思维过程。推理可分为_______和演绎推理。
有关行政部门在接到教师申诉书后,针对不同的情况,应做出的处理,下列说法错误的是()
民族自治地方的人民代表大会在自治权范围内,依法根据当地民族的特点,针对某一方面问题制定的规范性文件属于()。
目前有许多不同的音频文件格式,下列哪一种不是数字音频的文件格式()。
A、Takefourpillseveryday.B、Refusetotakeanypills.C、Takethedoctor’sadvice.D、Putthepillsinthebottle.C
最新回复
(
0
)