首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Promote its tourism development. B、Promote infrastructure modernization and future business development. C、Provide more conven
A、Promote its tourism development. B、Promote infrastructure modernization and future business development. C、Provide more conven
admin
2021-06-15
1
问题
The Australian government has formally started granting 10-year multi-entry tourist visas to Chinese visitors, the Embassy of China in Australia announced. This new visa initiative was first announced in June 2015, with (3)Australian officials highlighting it as a reform, which is considered pivotal to the country’s infrastructure modernization and future business development. Under the Migration Legislation Amendment inked on November 10, Chinese citizens with the 10-year visas could enjoy multiple free entry permits during the validity period of the visa. Applicants for the new visas are required to go through medical examinations before they apply, and visa fees cost AU$1,000. Meanwhile, the policy only applies for Chinese citizens who arrive in Australia by air. Holders of the new visas are forbidden from working in Australia and that they cannot stay in Australia for more than three months at a time. (4)Besides Australia, the US, Canada and Singapore also have similar 10-year visa programs for Chinese nationals.
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3.What benefits can the Australian reform bring to its country?
4.Which countries also have similar 10-year visa programs for Chinese nationals besides Australia?
选项
A、Promote its tourism development.
B、Promote infrastructure modernization and future business development.
C、Provide more convenience for its people.
D、Increase its income.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/neMFFFFM
0
大学英语四级
相关试题推荐
Duringthe1992presidentialcampaign,HillaryRodhamClintonobserved,"Ourlivesareamixtureofdifferentroles.Mostofus
WhichAttributesofaFoodProductareMostImportanttoConsumersA)TheAustralianstateofVictoriaisinvestinginapro
Howdidtheearlypeopledotheircounting?Atfirst,theydidalltheircountingwithsmallstones.Later,theylearnedtouse
A、Preventthestudentsdoinganymovement.B、Givestudentsmoretimetorest.C、Bringstudentsmoreactivities.D、Adoptthesame
Mostofustrustourdoctorsevenwhentheyhandusaprescriptionforadrugwecan’tpronounce.Butnatural,holistic(全面的)pr
Globalwarmingisatrendtowardwarmerconditionsaroundtheworld.Partofthewarmingisnatural;wehaveexperienceda20,00
A、Tomakeanappointment.B、Toaskforaninterview.C、Topromoteadvertisements.D、Tohaveanegotiation.C女士是广告公司的销售代理,她在上门推销公
A、Tobacco.B、Potatoes.C、Machinery.D、Clothing.D短文中提到,服装是安道尔公国出口产品中的一种,故答案为D)。
A、Morethan200citizens.B、Lessthan400citizens.C、Morethan400citizens.D、Lessthan300citizens.C
A、Specialistspeakers.B、Retiredpeople.C、Employers.D、Seniorcitizens.B短文说已退休的人和接受补助金的人参加课程能够获得费用减免,故B正确。四个选项中的人物均在短文中提到,听音作笔
随机试题
A.甲胺磷B.乐果C.敌百虫D.对硫磷上述哪一种有机磷中毒忌用碳酸氢钠溶液洗胃
口感期潜在期
下列哪些选项是1991年颁布实行的《民事诉讼法》(2007年修正)未作规定的制度?(2012年试卷三第77题)
一座机械搅拌絮凝池,顺水流分为3格,每格容积40m3,G值依次为70s-1、45s-1和25s-1。水的运动黏度ν=1.14×10-6m2/s,水的密度ρ=1000kg/m3。该絮凝池的平均G值为()。
城市桥梁工程包括()的建设、养护与维修工程。
招标代理机构应当具备的条件有()。
企业以银行存款购买设备1台,该项经济业务会引起会计等式两边同时发生增加的变化。()
甲公司为上市公司,2007年初发行在外的股份总数为1200万股,其中优先股200万股,普通股1000万股,该公司于2007年9月1日增发普通股400万股,除此之外,股权结构未发生其他变化。该公司2007年度实现净利润150万元,每股发放优先股利0.1元,则
Ifateacherintendstomaintaindisciplineoftheclass,whatinstructionwouldhe/shegivetothestudents?
Hairloss,orgettingbald,isquitecommon.Nearlytwooutofeverythreemenwillbeginbalding【C1】______they’re60.Mostdon
最新回复
(
0
)