首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Millennials (千禧世代) are taking telecommuting (远距离工作) to a whole new level. They view virtual foreign work experience as having eq
Millennials (千禧世代) are taking telecommuting (远距离工作) to a whole new level. They view virtual foreign work experience as having eq
admin
2017-12-08
41
问题
Millennials (千禧世代) are taking telecommuting (远距离工作) to a whole new level. They view virtual foreign work experience as having equal career value to a true overseas working, a new report reveals. As a result, many are passing up foreign assignments that, in a global economy, could help them advance more quickly.
International experience ranks dead last among 15 factors that make a job attractive, according to Millennial Compass, a study of work-life attitudes by MSL Group. This would seem to come as a shock to an entire industry that has sprung up to facilitate overseas internships (实习) and work experience, as well as to global corporations that need boots on the ground in many different cultures. Still, while the younger generation of workers may prefer their iPad to a suitcase, don’t call them alienated.
Millennials say they are missing out on nothing. They believe they are gaining international experience through social media, personal networks and technology. Growing up in a world where the Internet has erased geographic boundaries, many young workers are confident in their ability to run business in a new way. As one respondent put it: "The place I get hung up on is the actual, physical overseas part of it. In such an interconnected world, I don’t necessarily think you need to literally travel across the ocean to get overseas experience."
We’ve known for years that this generation values work-life balance and a meaningful job experience, teamwork, and job mobility above rapid advancement. I respect these priorities and young workers who get the job done on their own terms. I also accept their ability to forge real bonds and relationships over the Internet. But for a group that came of age in a global economy, it seems odd that young folks would dismiss physical multi-cultural experience so readily.
The good news is that young Americans willing to tear themselves away from their family and friends for a few years can stand out and reap significant career benefits. In time, the millennial generation will be in charge and the companies they run may be more accepting of workers who see no difference between Skype and a handshake. But for now—not that Millennials care—this stay-in-my-comfort-zone attitude threatens to hold them back.
How does the author feel about young people willingly dismissing physical multi-cultural experience?
选项
A、It deserves to be respected.
B、It runs counter to global economy.
C、It is meaningful to their future advancement.
D、It is an odd way to forge personal relationships.
答案
B
解析
题干中的young people…multi-cultural experience与第4段最后一句末尾的that从句意思一致,该句说这种现象是seems odd“令人感到奇怪”。该句前半句则提到,这一代年轻人是在全球经济一体化环境下成长的,故可推断,作者认为年轻人的选择是奇怪的,因为这与全球经济一体化的情况并不相符,故B“这与全球经济一体化背道而驰”正确。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/hWUFFFFM
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theydisappearafterthetraining.B、Theyendureforfiveyears.C、Theylastforafulltenyears.D、Theyremainforever.C短文提
"Youneedanapartmentaloneevenifit’soveragarage",declaredHelenGurleyBrowninher1962bestsellerSexandtheSingle
A、Transmithappyfeelingstoothers.B、Reachouttopeoplewhoneedhelp.C、Paymoreattentiontolonelypeople.D、Interactwith
A、Moderatenoiseisharmless.B、Soundabove80decibelscanhurthearing.C、Noisecanmakepeoplefeelstressed.D、Thereisnon
Overthepastdecade,Americancompanieshavetriedhardtofindwaystodiscourageseniorfromfeatheringtheirownnestsatth
A、Takingpartinfights.B、Laughingatothers.C、Consumingsoftdrinks.D、Attackinganimals.A短文提到,侵略性行为包括损坏别人的东西(destroyingpos
A、Itwasstressful.B、Itwascolorful.C、Itwaspeaceful.D、Itwasboring.A题目询问作者过去的生活是怎样的。说话人说“过去我有一份压力很大的工作”,故选A。
A、Havingregularmorningmeetings.B、Goingshoppingwithhiswife.C、Havingeveningdinnerathome.D、Havinginterviewwithjour
A、Therearen’tenoughcabinets.B、Thereistoomuchnoise.C、Officesuppliesaretakingupspace.D、Someteachingassistantsdon
随机试题
爆炸危险区域分类中,21区指的是()。
湖畔派诗人中成就最高的是
惠儿,女,5天。出生时正常,不吃、不哭及体温不升1天。体格检查:反应差,皮肤轻度黄染并有花纹,呼吸急促。该婴儿的可能诊断是()
体液免疫的效应包括
施工中,因经过工程师审查后发放给承包人的设计图纸错误,导致施工承包人受到损害,则承包人应( )递交索赔通知。
某道路工程划分为3个施工过程,在5个施工段组织加快的成倍节拍流水施工,流水节拍分别为4天、2天、6天,该工程的流水工期为( )天。
非黏性土的压实控制指标是()。
某住宅工程,总承包单位经建设单位同意将装修工程分包给某分包单位施工。工程竣工验收发现:混凝土基础工程出现渗漏,部分房间地面石材出现大面积花斑。对上述质量问题的责任承担说法正确的是()。
以下表述不正确的是()。
Thepricesquotedabovedonotincludeanytaxesandlevies_____uponthePersonnelbytheGovernmentoftheproject-hostcountry
最新回复
(
0
)