首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The most important step in developing an effective campaign, and the step which must come before all others, is to define the ob
The most important step in developing an effective campaign, and the step which must come before all others, is to define the ob
admin
2010-11-02
39
问题
The most important step in developing an effective campaign, and the step which must come before all others, is to define the objectives of the campaign with greatest possible clarity. Does the company wish to attract new investors? Does it seek to acquire a company abroad? Is a new product to be introduced?
Are new government regulations threatening the company’s profitability? Only after the fundamental needs of a corporation have been established can the basic objective for a corporate program be isolated; without such a clearly defined objective the campaign will have little effect.
Note that we have spoken of "an objective," not a set of objectives. One cannot create at favorable climate among the financial community, emphasize one’s concern for the environment, seek to attract new employees by the creation of a progressive image, give direct support to sales staff, and emphasize social responsibility, all in a single campaign. A scattering of diverse messages will confuse the reader and in the end he will absorb nothing.
After the prime reason for investment in the campaign has been decided upon, the second step is to collect all the information that one wishes to convey to the selected audiences. Since there is only objective for the campaign, one assumes that the audience has already been clearly identified during the selection of the objective.
The third step involves the selection of the best possible media to be used in the campaign. It is alarming how many advertising experts first create the campaign and then select the media. The print media are quite distinct from such media as radio and television in their advertising capabilities. Even within the print media there are critical differences in style and approach which must be noted by anyone designing an advertisement for printing in a newspaper as opposed to a magazine. Magazine advertising in turn is not one unified field, for there are many different types of magazines and journals directed to entirely different audiences.
The fourth and last step is to find a suitable creative approach. If the objective is to develop a receptive climate among the financial community, for example, it would be a mistake to work with too much illustration and too few detailed data, too many clever words and too few facts and figures. In a campaign aimed at fixing in the consciousness of the general public an image of the company as a progressive and innovative leader in its field, on the other hand, it might be appropriate to emphasize dramatic illustrations and not take the chance of boring the audience with facts.
"print media" in the passage (Para. 5) probably refers to " ______ ".
选项
A、radio and television
B、newspaper and radio
C、magazine and television
D、newspaper and magazine
答案
D
解析
语义理解题。文章第五段指出印刷媒体与广播、电视在广告效果上区别很大,后面又提到杂志、报纸,因此,“印刷媒体”应指“报纸及杂志”。此外从print的字面意义也能推测应是D,其他选项都涉及有声媒体。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/hOZFFFFM
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、He’slateforsocialoccasionsbutnotforwork.B、He’saquietpersonbutlikestomakegrandentrances.C、Heexpectsothers
PassageOneAmazonrainforest,normallyoneoftheworld’swettestregions,showstheweathercycleisswingingtooneextr
PassageOneAmazonrainforest,normallyoneoftheworld’swettestregions,showstheweathercycleisswingingtooneextr
Directions:Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteashortessayentitledOnBuyingSecondhandTextbooks.Yous
Life-styleisthewayapersonliveswork,leisuretime,hobbies,otherinterests,andpersonalphilosophy.One’spersonallife-
A、Hedoesn’twritewellenough.B、Hedoesn’tturnintheapplication.C、Hehasn’tgotaprofessionalexperience.D、Hedidn’tper
A、Fewpeoplecanbecomefamouswithoutthehelpofthepress.B、Readershipisofvitalimportancetonewspapers.C、Moreoftenth
A、Wewillnothaveenoughfoodtoeat.B、Alltheoilthatdrivesourcarswillbeusedup.C、Theearthwillbecometoocrowded.
ScientistssaytheyhavehighhopesforadrugthatcouldonedayprovideanewformoftreatmentforHIV-AIDS.Acompound,whic
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequickpaceofmodernlife,butmannersontheroadsarebe
随机试题
车辆维护制度是指为实现车辆维护工作所采取的_______的规定。
关于口腔健康教育哪项是错误的
A.化学药品B.中药C.生物制品D.进口药品分包装E.进口药品药品批准文号的格式中各字母的含义:J代表()。
计算地基变形时,以下荷载组合的取法哪个选项符合《建筑地基基础设计规范》(GB50007—2002)的规定?()[2010年真题]
审查工程设计概算时,对总概算投资超过批准投资估算()以上的,应查明原因,重新上报审批。
总经理情绪激动地要秘书写一份绝交书给一大客户.因为该客户失信。但若如此,必然会对公司将来业务产生影响。请问,你作为秘书,该怎么做?
【巴比伦之囚】福建师范大学2013年世界史综合真题;吉林大学2013年历史学基础真题;安徽师范大学2014年世界史真题;东北师范大学2014年历史学综合真题;湖南师范大学2014年世界史综合真题;华中师范大学2014年世界史基础真题;吉林大学2014年历史
世界上第一个颁布义务教育法的国家是()
“见多识广”这一成语所包含的哲理是()
Noonecan【C1】______HowardSchultzofinactionsincehereturnedaschiefexecutiveofStarbucks,thefirmhebuiltintoamulti
最新回复
(
0
)