首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A new report released by the American Federation of Teachers (AFT) reminds us of a topic education writers almost never address—
A new report released by the American Federation of Teachers (AFT) reminds us of a topic education writers almost never address—
admin
2016-04-30
33
问题
A new report released by the American Federation of Teachers (AFT) reminds us of a topic education writers almost never address—the indecent side of the recruitment of teachers abroad for U.S. schools. The AFT report, "Importing Educators: Causes and Consequences of International Teacher Recruitment," has some shocking disclosures, and deserves a close reading.
The report says that one recruiter for overseas-educated teachers in Newark, N.J., forced recruits to sign a contract obligating them to kick back 25 percent of their salaries to the recruiter. Other recruiters claimed that they would help the teachers to get loans at 60 percent interest rate. Some forbade them to own cars. Some placed the newly arrived teachers in overcrowded, unfinished housing, the report said.
The AFT was smart to start their press release on the report with this true statement: "The growing number of overseas-educated teachers in U.S. schools has put many talented educators in classrooms." Then it added the concerns that the immoral recruiting has raised.
This is something for school boards and citizens to investigate in cities that have recruited many teachers from abroad. It is another reason why we should celebrate groups like Teach For America that are working hard to persuade more Americans to consider teaching in those districts that have the greatest shortages.
The best teacher I ever saw in action, the man who turned me into an education reporter, was educated in Bolivia, and taught there until he moved to the U.S. when he was 34. He was not recruited by anyone. His wife hoped that moving him to America would persuade him to stop teaching, which she thought was beneath him. His name is Jaime Escalante. If anyone had tried any of these recruiter tricks on him, they would have regretted it for the rest of their lives. He was, and still is in retirement, a tough guy, who spent 10 years learning English and redoing his college education so he could teach here. I am sure the AFT will be very happy if we get more like him, and stop this exploitation of people who want to help kids.
According to the passage, what is AFT?
选项
A、A non-government organization of teachers.
B、A research institute on teachers’ issues.
C、A government branch administering teachers.
D、A scholarly journal issued by teachers.
答案
A
解析
第1段第1句提到了AFT发表了一份新报告,据此可以推断AFT是一个具有行为能力的个人或组织,据此可排除D。文章最后一句提到如果我们有更多像Mr.Escalante那样的老师,并停止剥削真心从教的老师,AFT会很高兴,从此可见,AFT对于对老师的剥削,并不能采取什么行动,可排除C。而全文提到AFT一篇有关海外教师招募问题的报告,并不能说明AFT就是一个针对教师问题的调查机构,B排除。综合上述,本题选A。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/fUuFFFFM
0
大学英语四级
相关试题推荐
AFewAspectsofAmericanLifeTravelA)It’ssummertime.FormanyAmericans,thisistheseasontotravel.Why?Becauseschool
AFewAspectsofAmericanLifeTravelA)It’ssummertime.FormanyAmericans,thisistheseasontotravel.Why?Becauseschool
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightofthisstatement,teacherslivebyselling【C1】______,p
Ithasbeensaidthateveryonelivesbysellingsomething.Inthelightofthisstatement,teacherslivebyselling【C1】______,p
A、VitaminAisessentialonlytoadults’eyesight.B、Vitaminscanonlybefoundinmeat,fruitandvegetables.C、Awellbalanced
HintsandTipstoSaveMoneyA)Spendless.Thisisnotoversimplifyingthebestwaytosavemoney!Itisessentialifyoua
HintsandTipstoSaveMoneyA)Spendless.Thisisnotoversimplifyingthebestwaytosavemoney!Itisessentialifyoua
HintsandTipstoSaveMoneyA)Spendless.Thisisnotoversimplifyingthebestwaytosavemoney!Itisessentialifyoua
HintsandTipstoSaveMoneyA)Spendless.Thisisnotoversimplifyingthebestwaytosavemoney!Itisessentialifyouar
随机试题
出生一周内的新生儿用药易引起黄疸的药物是
某企业在2020年6月的经营中,支付桥、闸通行费3600元,均取得通行费发票(非财政票据),则该企业可以抵扣的进项税额为()元。
A.脑膜瘤及转移瘤B.血管母细胞瘤及胶质瘤C.胶质瘤及脑膜瘤D.髓母细胞瘤及星形细胞瘤E.脑膜瘤及室管膜瘤老年人最常见的颅内肿瘤为
石决明、草决明的共同作用是
电力变压器新装或大修注油以后,大容量变压器必须经过静止()才能进行耐压试验。
关于双代号网络计划的绘制规则,下列说法不正确的是()。
旅游过程中,旅游团(者)提出变更路线或日程的要求时,导游员原则上应()。
某局域网的IP地址为61.100.13.0/24,采用DHCP服务器(DHCPServer)自动分配IP地址,网络结构如图5.73所示。(2)_____A.DhcpdiscoverB.DhcpofferC.DhcprequestD.Dhcpa
HowtoBeanExpertI.BackgroundinformationaboutthespeakerA.BeinganexpertinanthropologyhimselfB.Startingconsider
DearNancy,NowI’msendingyouacopyofthefinalprogramscheduleoftheConference,togetherwithamapofthelocationo
最新回复
(
0
)