首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) The Bonobos shop on lower Fifth Avenue, in Manhattan, sits in a row of familiar fashion brands, including J. Crew, Zara and
(1) The Bonobos shop on lower Fifth Avenue, in Manhattan, sits in a row of familiar fashion brands, including J. Crew, Zara and
admin
2022-10-09
51
问题
(1) The Bonobos shop on lower Fifth Avenue, in Manhattan, sits in a row of familiar fashion brands, including J. Crew, Zara and Gap. As at those stores, shoppers at Bonobos can survey racks of clothes, try on this shirt and those trousers, then decide which items to purchase. Unlike in those stores, shoppers at Bonobos may not buy any clothes to take home. When Bonobos first tried this idea, in 2011, it seemed like a lark. The company now has 20 such shops, from Texas to California, and plans to open at least seven more this year.
(2) Bricks-and-mortar stores (传统的实体店) are in the throes of an identity crisis. The growing threat from online shopping has spurred some physical retailers to do more than just sell goods. Lululemon lures shoppers with both yoga clothes and yoga classes; Louis Vuitton displays fine art beside its frocks (连衣裙). Among the most interesting models to emerge, however, are chains such as Bonobos, whose outlets have no stock to sell.
(3) The idea is to divorce the purchase of a product from its distribution. Until recently, this business model was largely restricted to sellers of big, non-portable things like furniture: people like to examine sofas before they buy them, but they do not fit neatly into shopping bags. Now, clothing retailers are seeing the downsides of conventional shops, too.
(4) If a retailer stores and sells goods in the same place, it must lease space, often in an expensive central location, for the store room as well as the shop floor. Staff may be needed to unpack deliveries overnight, which raises costs further. Employees spend much of the day restocking shelves, which means less attention paid to customers. Companies can never predict perfectly which items will sell in which shops. Inevitably some clothes linger unsold for too long, and must be marked down, which squeezes margins.
(5) Online-only shops have less of a problem with this sort of thing, but there are still many consumers who like to check the fit and the feel of a garment before buying. So Paul Evans and Jack Erwin. two young shoe companies, have showrooms in New York where shoppers can inspect loafers (休闲鞋) and brogues (布洛克鞋) , then order them online.
Warby Parker does the same for glasses
.
(6) The most prominent American example is Bonobos, which began as an online-only men’s retailer before realising customers wanted shops, too. Its outlets house many styles and many sizes, but not every style in every size. Salesmen have the sole job of helping each shopper find clothes he likes, identify the proper fit and order the clothes online. "We do a better job of selling clothes because we don’t stock the clothes, " boasts Andy Dunn, the firm’s founder. Bonobos need not guess which trousers will sell at which store. All its stock is at one central warehouse.
(7) In Asia, Zalora offers a variation on this theme. The four-year-old online retailer displays its clothes in pop-up showrooms in Singapore, Malaysia, Indonesia and the Philippines. Such temporary installations, explains Tito Costa, Zalora’s marketing chief, are "a way to build confidence either in a new way of shopping or in a young brand. " Shoppers can try on Zalora’s clothes, chat with its stylists and order items online, either from computer stations or by scanning a QR code (二维码) with their phones, using Zalora’s app.
(8) It is no coincidence that the companies that are testing out such showrooms began online. Big, established retailers are unlikely to convert stores to showrooms, at least in the foreseeable future. They have trained millions of customers to expect immediate gratification—buy a Zara dress in the afternoon, for example, and go dancing in it that same evening. Delivering to individuals rather than shipping in bulk to stores would also require established retailers to upend their distribution networks, says Neil Saunders of Conlumino, a consulting firm. But for many younger retailers, selling online and in showrooms may be the future, not least because showrooms are cheaper to run than conventional shops. That means they can open more of them, more quickly. (本文选自 The Economist)
Which of the following is not the shortcoming of conventional shops?
选项
A、More rent.
B、Higher staff cost.
C、Immediate gratification.
D、Overstocked goods.
答案
C
解析
推断题、由最后一段第三句可知,即时满足感应该是实体店相对网上商店和体验店的好处而非缺点,故C为答案。原文第四段第一句提到,如果零售店在同一个地方储存和销售商品,那么它必须得在昂贵的中心地段租赁店面以及库房,由此可以推出传统店铺与试穿店相比,其缺点是需要为库房多支付租金,故排除A;该段后面几句分别指出由于员工连夜拆货而进一步增加了成本,故排除B;由于公司无法准确预测出哪些商品会在哪家店铺售出而导致有些衣服长期滞销,因此排除D。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/bidMFFFM
0
专业英语四级
相关试题推荐
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H]different[I]multiple[J]nonsalaried[K]number[L]
Whichofthefollowingsentenceshasasubjectcomplement?
Diana’shousewascrowdedwithhappypeoplewhose_______outburstsofsongwereaccompaniedbylivelymusic.
Someexpertsbelievethatuniversitiesshouldacceptequalnumbersofmaleandfemalestudentsineverysubject.Doyouagree?W
_____andbusinessleadersweredelightedatthedecisiontoholdthenationalmotorfairinthecity.
Peoplehavedifferentexpectationsofjobs.Nowadays,whetherornottostayinonepositionforalongtimeisaproblemthatt
People’sattitudestowardworkvary.Somelivetowork.Others,however,worktolive.Whatisyouropinion?WriteonANSWER
She’sjuststarted—it’lltakeheraweekortwotolearnthe______.
PASSAGEONEWhatismostprobablytheauthor’scareer?
IfeltsoembarrassedthatIcouldn’tdoanythingbut________therewhenIfirstmetmypresentwife.
随机试题
以下关于导游证的说法错误的是()
说服教育法是通过摆事实、讲道理,使学生提高认识,明辨是非,形成正确观点的一种工作方法。()
当前青少年犯罪呈上升趋势。在社会上引起了很大关注。作为人民警察,你如何看待这一现象?
人在月球上跳起的高度是地球上的几倍,这是因为()。
“拯救信仰”,可以说是一直以来知识分子最热衷的工作,这种布道的热情,是不少作家或文艺工作者的动力。然而,这又注定是一件希望渺茫的工作,其困难的程度,有如西西弗斯“推石上山”。因为这中间包含着一个类似于启蒙问题的巨大悖论:之所以有拯救和启蒙,就在于少部分人认
简述弗里德曼一舒瓦茨货币供给理论的主要观点。
Druguseisrisingdramaticallyamongthenation’syouthafteradecadeofdecline.From1993to1994,marijuanauseamongyoung
Forthefirsttime,morewomenthanmenintheUnitedStatesreceiveddoctoraldegreeslastyear,theclimaxofdecadesofchang
Ialwayseatbreakfast,andsuggestthatyoudotoo.Weallneedfoodinthemorningtosupplyourselves【C1】______sourcesofgl
HowSafeIsYourCellPhone?IttakesalittleextraworktogetintouchwithAndreaBoland.TheMainestaterepresentative
最新回复
(
0
)