首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because both have a limited supply of air, water, and other resources. B、Because the Earth moves around the sun as fast as a s
A、Because both have a limited supply of air, water, and other resources. B、Because the Earth moves around the sun as fast as a s
admin
2015-06-07
40
问题
In a way, all of us are on a spaceship—the planet Earth We move around the sun at 18 miles per second and never stop. On our spaceship, we have 5 billion people and limited supply of air, water and land.These supplies have to be used carefully because we can’t buy new air, water or land from anywhere else. Environment on our planet is a closed system. Nothing new is ever added. Nature recycles its resources. Water, for example, evaporates and rises at visible drops to form clouds. The same water returns to the earth as rain or snow. The rain that falls today is actually the same water that fell on the land 70 million years ago. Today, the earth is in trouble. Factories pour dirty water into rivers, many fish die and water becomes unhealthy for people to drink. Cars and factories put poisons into the air and cause plants, animals and people to get sick. People throw bottles and paper out of their car windows and roadside becomes covered with all sorts of wastes. Over the years people have changed environment and we have pollution. To continue to survive, we must learn how to use the earth resources wisely. We have to change our habits and stop dropping such enormous amounts of industrial waste into the water and air. We must cooperate with nature and learn better ways to use, not to abuse our environment.
22. Why does the speaker compare the earth to a spaceship?
23. How fast does the planet Earth travel around the sun?
24. Why does the speaker advise us to use the earth resources wisely?
25. What message is the speaker trying to convey?
选项
A、Because both have a limited supply of air, water, and other resources.
B、Because the Earth moves around the sun as fast as a spaceship.
C、Because we can travel to outer space.
D、Because the Earth never stops moving.
答案
A
解析
短文开篇便将地球比作了spaceship,然后说上面的空气、水、土地资源都很有限,因此答案为A。根据选项可以预测信息点是地球与宇宙飞船之间的相似处。答案中的关键词limited supply of air,water为文中原词。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/Pk6FFFFM
0
大学英语六级
相关试题推荐
TheSeriousNeedforPlay[A]StuartBrown,aTexas’spsychiatrist,interviewed26convictedmurderersanddiscoveredthatmosto
A、Threelessons.B、Fivelessons.C、Twelvelessons.D、Fifteenlessons.A由对话中女士提到的coverthefirst15lessons(覆盖前15课)和男士提到的Ithough
WeMustTrainPeopletoBreaktheRules[A]Layouttheentrails,readomensandauguries,studytheheavens,shakeyourhoarylo
Angerisanemotionthatcanbedifficulttodealwith.Sometimesit’sexperiencedasafleeting【B1】______whileothertimesitc
A、TheroleofimmigrantsintheconstructionofAmericansociety.B、TheimportanceofofferingdiversecoursesinEuropeanhisto
MarriageisconsideredanoccasionofgreatrejoicingintheWestasitisinChina.ButintheWestthebrideissupposedtobe
A、Heisgoingtogiveatalkonfishing.B、Hethinksfishingisagoodwaytokilltime.C、HehasthesamehobbyasCindy’sfath
A、Theyneedmoreshoppingcenters.B、Shoppingcentersareverycommon.C、Theoldhousesshouldbekept.D、Newhousesshouldbeb
A、Haveabigdealwiththewoman.B、Takethepaperoutofthecopymachine.C、Buyanewcopymachine.D、Asksomeonetorepairth
A、Theyarefast-growing.B、Theyarenottrust-worthy.C、Theyareprofitable.D、Theyaresetupbydepartmentstores.B女士说阅读了一篇关于
随机试题
A钢铁制造公司招用了一批工人,高某(男,22周岁)是其中一员。高某上班后,多次向公司提出签订劳动合同,可一直到高某上班后2个月,公司才与他订立书面劳动合同。合同中约定有,暂定一年试用期,试用期满,经考核合格。对高某予以转正,并录用为职工,确定正式合同期,实
自定心卡盘能同时完成工件的定位和夹紧。()
喹诺酮类抗菌药抑制
在对记账凭证进行审核时,应注意的内容有( )。
下列股利支付方式中,目前在我国公司实务中很少使用,但并非法律所禁止的有()。
从2008年开始,我国公民每年可以享受的节薪法定节假日为10天。()
千百年来,中华民族正是在与各种疫病、自然灾害,侵略等艰难困苦的斗争中,练就了________、众志成城的精神禀赋。填入横线部分最恰当的一项是:
“十恶”罪中,唐律把谋杀或卖缌麻以上亲,殴打或告发丈夫及大功以上尊长的犯罪,称为()。
下列说法错误的是()。
A、Thescienceblock.B、Thelibrary.C、Themathsblock.D、Thewestblock.AM:Excuseme.I’mlookingforWestHall.Doyouknowh
最新回复
(
0
)