首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities all over the world. Wherever you look, there’re people, people, people.
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities all over the world. Wherever you look, there’re people, people, people.
admin
2021-07-26
35
问题
"Avoid the rush-hour" must be the slogan of large cities all over the world. Wherever you look, there’re people, people, people. The streets are so crowded that there is hardly room to move; when a bus arrives, it’s so full that it can’t take any more passengers. The extraordinary thing is not that people put up with these conditions, but that they actually choose them in preference to anything else.
Large modern cities are too big to control. They impose their own living conditions on the people who inhabit them. It is possible to live such an air-conditioned existence in a large city that you are barely conscious of the seasons. What is going on in nature seems totally irrelevant. Even the distinction between day and night is lost.
The funny thing about it all is that you pay dearly for the "privilege" of living in a city. The demand for accommodation is so great that high rents must be paid for tiny flats which even country hens would scorn (不屑于接受) to live in. Accommodation apart, the cost of living is very high. Just about everything you buy is likely to be more expensive than it would be in the country.
In addition to all these, city inhabitants live under constant threats. The crime rate in most cities is very high. If you think about it, they’re not really fit to live in at all. Can anyone really doubt that the country is what man was born for and where he truly belongs?
It can be learned from the first paragraph that ________.
选项
A、city inhabitants can not take buses in rush hours
B、city inhabitants can not bear the traffic conditions of cities
C、city inhabitants pay more attention to traffic conditions
D、city inhabitants are willing to bear the bad traffic conditions
答案
D
解析
文章第一段主要讲城市的交通拥挤问题。该段末句提到,让人惊奇的不是人们能够忍受这些状况,而是他们宁愿选择这样的状况也不要任何其他的。由此可知,人们愿意忍受交通拥挤,因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/O3RMFFFM
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A—socialisteconomyL—privatesectorB—capitalisteconomyM—publicsectorC—collectiveeconomyN—economicchannelsD—plannedeco
Lifeexpectancyisrisinginmuchoftheworld.Butdoctorsareseeinganothertrendthatisdisturbing.Somepeoplearechoosing
Whatisthepurposeofthespeaker?Togivesomeadviceonhowto______abookstore.
Inwinter,mostanimalshaveahardtime______anythingtoeat.
LadiesandGentlemen,It’smyhonortobetheguidetoshowyouaroundourcompany.Firstofall,I’llintroduceourfactory
Ofallthepeoplearoundme,mymotheristhedearest.IloveherandIenjoy【T1】______:withher.Inthefuturewhenshegrows
A、Inastore.B、Inanoffice.C、Inarestaurant.D、Inahospital.A根据“有什么需要帮忙吗?”和“我想买个手提包”可以判断,对话发生在商店里。故A项为正确答案。
ThereisanoldsayinginEnglish:"Laughteristhebestmedicine".Untilrecently,fewpeopletookthesayingveryseriously.N
A—socialisteconomyD—plannedeconomyB—capitalisteconomyE—controlledeconomyC—collectiveeconomyF—ruraleconomyG—liberale
Theholidaysarethemostwastefultimeoftheyear.Theamountofwasteproducedincreasesbymorethan25%fromThanksgivingt
随机试题
发生涉及工程造价问题的施工合同纠纷时,如果仲裁庭认为需要进行证据鉴定,可以由()鉴定部门鉴定。
OFFTHECHANNELISLANDS,California—Largenumbersofgiantendangeredbluewhaleshavegatheredoffshoreattractingdozensofma
A、Hewenttoseethedentistaweekago.B、Thewomanshouldcancelherappointmentwiththedentist.C、Thewoman’stoothachewil
慢性肾盂肾炎的主要病因是
治疗肠道湿热所致的便血,若便血日久,湿热未尽而营阴已亏,应清热除湿与补益阴血双管齐下,宜选用
(2009年)2009年3月1日,甲上市公司(以下简称“甲公司”)因面临严重财务困难,公布重大资产重组方案,其部分要点如下:(1)甲公司将所属全部资产(包括负债)作价2.5亿元出售给本公司最大股东A;(2)A将其持有甲公司的35%股份全部协议转让给B,作价
在常用的台式计算机中,Linux内核开机时是从何处加载到内存的?Linux内核功能是否能够扩展?
阅读下面材料,根据要求写作。有一些话语,因为一些人,或者一些事,变得温暖,让人感动。享有温暖,我们才能在苦寒的冬天,孕育出春天的繁花似锦。要求:请用规范的现代汉语写作。自定立意,自拟题目,自选目标,自选文体,不少于800字。
1.任何道德都是在人的社会关系中形成的,都是某种程度的公德。自改革开放以来,中共中央在社会道德领域通过推行“五讲四美三热爱”活动、发布《爱国主义教育实施纲要》等举措,引导群众更好地规范自己的道德观念、道德情感和道德行为。而《公民道德建设实施纲要》的颁布,更
处断的一罪包括()。
最新回复
(
0
)