首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Steven P. Jobs, the visionary(有远见的)co-founder of Apple who helped usher in the era of personal computers and then led a cultural
Steven P. Jobs, the visionary(有远见的)co-founder of Apple who helped usher in the era of personal computers and then led a cultural
admin
2019-03-10
41
问题
Steven P. Jobs, the visionary(有远见的)co-founder of Apple who helped usher in the era of personal computers and then led a cultural transformation in the way music, movies and mobile communications were experienced in the digital age, died Wednesday. He was 56. The death was announced by Apple, the company Mr. Jobs and his high school friend Stephen Wozniak started in 1976 in a suburban California garage. A friend of the family said the cause was complications of pancreatic(胰腺的)cancer.
Mr. Jobs had waged a long and public struggle with the disease, remaining the face of the company even as he underwent treatment, introducing new products for a global market in his trademark blue jeans even as he grew thin and frail.
He underwent surgery in 2004, received a liver transplant in 2009 and took three medical leaves of absence as Apple’s chief executive before stepping down in August and turning over the seat to Timothy D. Cook, the chief operating officer. When he left, he was still engaged in the company’s affairs, negotiating with another Silicon Valley executive only several weeks earlier.
"I have always said that if there ever came a day when I could no longer meet my duties and expectations as Apple’s CEO I would be the first to let you know," Mr. Jobs said in a letter released by the company. "Unfortunalely, that day has come." By then, having mastered digital technology and capitalized on his intuitive marketing sense, Mr. Jobs had largely come to define the personal computer industry and an array of digital consumer and entertainment businesses centered on the Internet. He had also become a very rich man. worth an estimated $ 8.3 billion.
Tributes(悼念)to Mr. Jobs flowed quickly on Wednesday evening, in formal statements and in the flow of social networks, with President Obama, technology industry leaders and legions of Apple fans weighing in.
What was Mr. Jobs’s contribution to the digital technology?
选项
A、He was Apple’s CEO and a very rich man.
B、He had struggled with the disease for a long time.
C、He helped lead the development of personal computers.
D、He helped the company negotiate with other Silicon Valley executives.
答案
C
解析
题干中的Mr.Jobs’s contribution tothe digital technology与第一段内容相对应。通过总结第一段可知,乔布斯在引领个人电脑的发展方面做出了很大贡献,C)是对原文内容的转述。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/D1cMFFFM
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
BecauseAtlascoursesstarteveryMondayoftheyear,there’sboundtobeonethatfitsinwithyouracademic,personalorprofe
Thelessthesurfaceofthegroundyieldstotheweightofafully-loadedtruck,______tothetruck.
Mencannotmanufacturebloodasefficientlyaswomencan.Thismakessurgeryriskierformen.Menalsoneedmoreoxygenbecause
______Ilikeverymuchtodoscience,asateacher1havetogooverthestudents’papersandthesis.
Peoplethroughouttheworldareeating______meatperpersonastheydidin1950.
Fortunetellersaregoodatmaking______statementssuchas"Yoursorrowswillchange.
研究人员有一个有趣的发现:让重病患者摆脱沮丧心情,实际上就能使医疗环境得以改善。(bekeptfreeof)
Itistomyparents,thanksto______generosityIwasabletocompletemystudies,______Iammostgrateful.
Theoldladyhasdevelopeda______coughwhichcannotbecuredcompletelyinashorttime.
Wethink_____impossibleforthemtofinishtheirassignmentinsuchashorttime.
随机试题
Whichofthefollowingbestdescribestherelationbetween"son"and"sun"?
(2009年)现欲采集四种地面水水样,分别检测项目为:①水温;②总氮;⑧硬度;④COD,试指出要求现场测定的水样是()。
商业银行为销售储蓄存款产品、信贷产品等进行的产品介绍、宣传和推介等一般性业务咨询活动,均属于理财顾问服务。()
马克思主义的警察起源观认为()。
下列表述,与第一段中阿马蒂亚森的看法不相吻合的一项是()。下列表述,与原文意思不相符的一项是()。
去年的通货膨胀率是2%,今年到目前为止已经达到4%。因此我们可以得出结论:通货膨胀率呈上升趋势,明年的通货膨胀率会更高。以下哪个选项如果为真,最能削弱上述结论?
WhatWeTakefromAndGivetotheSeaAslongaswehavebeenonearth,wehaveusedtheseaaroundus.Wetakefromtheocean,
ElectronicCommerceAtthebeginningofthe1990s,noonehadheardoftheInternet,apartfromafewresearchersandacadem
Whichcompanyorganizedthemeeting?
WhenIfirstentereduniversity,myaunt,whoisanEnglishprofessor,gavemeanewEnglishdictionary.Iwas【C1】______toseet
最新回复
(
0
)