首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is the staff of dreams and nightmares. Where Tony Blair’s attempts to make Britain love the Euro have fallen on deaf ears, it
It is the staff of dreams and nightmares. Where Tony Blair’s attempts to make Britain love the Euro have fallen on deaf ears, it
admin
2012-10-23
37
问题
It is the staff of dreams and nightmares. Where Tony Blair’s attempts to make Britain love the Euro have fallen on deaf ears, its incarnation as notes and coins will succeed. These will be used not just in the Euro area but in Britain. As the British become accustomed to the’ Euro as a cash currency, they will warm to it — paving the way for a yes note in a referendum.
The idea of Euro creep appeals to both sides of the Euro argument According to the pros, as Britons become familiar with the Euro, membership will start to look inevitable, so those in favor are bound to win. According to the antis, as Britons become familiar with the Euro, membership will start to look inevitable , so those opposed must mobilize for the fight.
Dream or nightmare, Euro creep envisages the single currency worming its way first into the British economy and then into the affections of voters. British tourists will come back from their European holidays laden with Euros, which they will spend not just at airports but in high street shops. So, too, will foreign visitors. As the Earn becomes a parallel currency, those who make up the current two-o-one majority will change their minds. From there, it will be a short step to decide to dispense with the pound.
Neil Kinnock, a European commissioner and former leader of the Labor Party, predicts that the Euro will soon become Britain’s second currency. Hans Eichel, the German finance minister, also says that it will become a parallel currency in countries like Switzerland and Britain. Peter Hain, the European minister who is acting as a cheerleader for membership, says the Euro will become " a practical day-to-day reality and that will enable people to make a sensible decision about it". As many as a third of Britain’s biggest retailers, such as Marks and Spencer, have said they will take Euros in some of their shops. BP has also announced that it will accept Euros at some of its garages.
But there is less to this than meet the eye. British tourists can now withdraw money from cashpoint from European holiday destinations, so they are less likely than in the past to end up with excess foreign money. Even if they do, they generally get rid of it at the end of their holidays, says David Southwell, a spokesman for the British Retail Consortium (BRC).
Which of the following would be the best title for this passage?
选项
A、The Prospect of the Euro in Britain.
B、A New Currency under Attack
C、The Popularity of the Euro in Britain.
D、A Theme of Dreams and Nightmares.
答案
A
解析
题干问:“这篇文章最好的标题为……?”正确选项为A“欧元在英国的前景”。而选项B“一种受到攻击的新的流通货币”,选项C“欧元在英国的广为流传”,太泛化,但在文中作者确实讲到了反对意见。选项D“梦想和恶梦的主题”都不能对文章的中心作出概括。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/BTHYFFFM
0
考博英语
相关试题推荐
In1984,PresidentRonaldReaganproposedthattheUnitedStatesconstructalaunchlaboratoryforaneweraofspaceexploratio
Greeley’sinjunction"GoWest,youngman?"resultedinamassivemigrationofpopulation,withpeopleoccupyingland______noo
Recentreformefforts(havebeenfocused)onencouraginglifelongorrecurrenteducationtomeetchanging(individualandsocial
Ofthegreatvarietyofopinionsconcerning"marriageformoney",thefollowingthreeareimportantwithreferencetothedevel
Insteadofadvancingthepublicdiscussionofbiotechnology,DavidShenksucceedsmerelyindisplayinghisgeneralignoranceand
IntheUnitedStates,36statescurrentlyallowcapitalpunishmentforseriouscrimessuchasmurder.Americanshavealwaysargu
Thespeakerwasverymuch______byrudewordsandbehavioroftheaudienceinthehall.
Britain’shopeofagoldmedalintheOlympicGamessuffered______yesterday,whenHunterfailedtoqualifyduringpreliminary
TrafficisaperennialprobleminHongkong.Overtheyearsmanysuggestionshavebeen【1】toeasetransportdifficulties.Thesein
Nonetheless,multi-regionalists______foldingtheirtentsandifanything,mayhavegrownevenmoreconvincedoftheirposition
随机试题
A.4周B.6~8周C.3个月D.6个月E.12个月后囟关闭最迟的年龄是
《中华人民共和国合同法》是在( )实施的。
某电梯安装工程项目,由于电梯工程在高且深的井道内作业,每层在层门安装前留下较大的门洞,这对作业人员或其他闲杂人员存在高空坠落的危险,针对这一情况,施工项目经理部对从事影响工程产品质量的所有人员进行了控制。施工项目经理部对该电梯工程的施工程序和施工安全技术措
合同工程完工验收应具备的条件有()。
乙公司系一家国有控股房地产开发上市公司(以下简称“公司”)。2014年伊始,公司决定开发“碧海蓝湾”项目,项目需融资10亿元。为顺利完成该项目,公司于2014年2月召开由总经理、财务部经理和项目经理为代表的融资与股利分配会议。会议发言要点如下:总
在以下有关X公司货币资金的实质性程序的说法中,正确的有()。
《支付结算办法》中的结算方式包括()。
下列各组字形中无误的一项是()。
根据以下资料,回答下列问题。2013年二季度,我国税收月收入同比增速逐步提高,分别为7.9%,8.3%和12.9%。截至2013年6月,全国税收总收入完成59260.61亿元,同比增长7.9%,较上年同期回落1.9个百分点。其中,国内增值税、企业
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______apa
最新回复
(
0
)