首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Parties suggest candidates for office. B、The two major parties often have the same platform. C、Political parties use money fro
A、Parties suggest candidates for office. B、The two major parties often have the same platform. C、Political parties use money fro
admin
2016-06-19
57
问题
In the United States today, there are two major parties — the Democratic Party and the Republican Party. Each political party is made up of members who share goals and ideas.(20)Each party wants its goals and ideas to direct the actions of government. Parties suggest, or choose, people that they want in office. The suggested people are called candidates. Political parties select candidates to represent them in elections. Each party then works to get its candidates elected. (21)Suggesting candidates is the major job of a party. But it is not the only thing that a party does.(22)At national conventions, party members from every state gather together. They make up a platform. A platform is a statement of goals. The goals may be general or specific. For example, a general goal may be having better schools. A more specific goal may be raising teachers’ salaries. The platform creates unity for the party. It tells voters what the party stands for. A party must also do fund-raising. Fund-raising is a group of activities designed to bring in money. The party uses some of this money to pay for its day-to-day operation.(20)But most of the money is spent on getting the party’s candidates elected.
Now listen to the following recording and answer questions 20 to 22.
20. According to the passage, which of the four statements is not true about political parties?
21. What’s the main job of a party?
22. What’s a platform?
选项
A、Parties suggest candidates for office.
B、The two major parties often have the same platform.
C、Political parties use money from fund-raising to get their candidates elected.
D、Political parties want their goals and ideas to direct the actions of government.
答案
B
解析
细节题。文中明确提到政党为政府推荐候选人;每个政党的大部分资金也用于候选人的选举;并且政党也希望他们的目标和想法能够指导政府的措施。但未提到B选项,故B错误。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/AoyFFFFM
0
大学英语六级
相关试题推荐
ImprovingthebalancebetweentheworkingpartofthedayandtherestofitisagoalofagrowingnumberofworkersinrichWe
A、Shewantedtoreceiveanapologyfromthehotelmanager.B、Shewantedtogetadditionaldiscount.C、Shewantedtoreceivethe
HongKonghastakenoverfromTokyoastheworld’smostexpensivecity,accordingtoalifestylesurvey.Italso【B1】______thegap
Receivingvisitorsandguestsisanimportantpartofthesecretary’sdailyroutineintheoffice.Thereisacertain【B1】______f
A、GoingtoItalyvs.helpinghermother.B、GoingtoNepalvs.stayinghome.C、Havingfunvs.makingmoney.D、Attendingherfamil
A、Inalaboratory.B、Ataparty.C、Inasupermarket.D、Inagarden.D
Graphicsareusedintextbooksaspartofthelanguageofthediscipline,asinmathoreconomics,orasstudyaids.Authorsuse
A、10hours.B、1week.C、1month.D、10months.D
A、Studentscanlearnmorethroughwritingoncomputers.B、ItiseasierforstudentstosurftheInternetwhenwritingoncompute
随机试题
陈某以信件发出要约,信件未载明承诺开始日期,仅规定承诺期限为10天。5月8日,陈某将信件投入邮箱;邮局将信件加盖5月9日邮戳发出;5月11日,信件送达受要约人李某的办公室;李某因外出,直至5月15日才知悉信件内容。根据合同法律制度的规定,该承诺期限的起算日
常见的青春期少年意外伤害为
公路锚定板挡土墙整体滑动稳定性验算采用“整体土墙法”时,其滑动稳定系数为()。
在经济分析中,不作为费用的是()。
【2016下】因创作了话剧《龙须沟》,作家老舍被北京市人民政府授予的荣誉称号是()。
教育专业工作者的向往和追求是()。
狭义的公文是指()。
普通年金又称为()。[中山大学2017金融硕士]
1946年7月国民党发动内战后,毛泽东指出,我们能够战胜蒋介石,这是因为
Whatarethespeakerstalkingabout?
最新回复
(
0
)