首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A financial future is a contract to buy or sell certain forms of money at a specified future date, with the price agreed at the
A financial future is a contract to buy or sell certain forms of money at a specified future date, with the price agreed at the
admin
2012-01-26
36
问题
A financial future is a contract to buy or sell certain forms of money at a specified future date, with the price agreed at the time of the deal. Under such a contract, if the market price of the financial instrument concerned should be higher on the delivery date than the price specified in the contract or if its yield should be lower, the seller undertakes to meet the different and, by collecting this, the buyer can obtain a price or yield which is settled at the time the contract is agreed. Conversely, if the market price of the financial instrument should be lower or its yield higher than is specified in the contract, the seller will gain and the buyer will lose the difference: but at least the buyer still has the comfort of knowing the price or yield in advance, as it was fixed at the date the contract was entered into.
The London International Financial Futures Exchange brings together those buyers and sellers who wish to hedge against interest rate and exchange rate fluctuations. On the exchange, "standard" agreements ( or contracts ), are available for : 1 ) interest rate movements--by trading interest bearing securities, such as bank deposit certificates, in sterling or Eurodollars, gilt-edged stocks and United States Treasury Bonds ; 2) exchange rate fluctuations--by trading a range of currencies, for example the United States dollar against the pound sterling, the United States dollar against the Swiss franc and so on.
On LIFFE, in order to make the contracts more tradable and to enable keener prices to be quoted, a limited range of standard contracts is available with fixed settlement dates. For example, the contract size for sterling bank deposit certificates is GBP 500 000 with delivery on the second Wednesday of the delivery month which could be March, June, September or December.
With a contract covering the movement of interest rates, the market brings together those who wish to take delivery of specific financial instruments, with those who are prepared to supply the same financial instrument on the same terms. Similarly, with a contract coveting exchange rate fluctuations, the market brings together those who wish to sell a stated amount of a certain foreign currency at an agreed future date, and those who wish to buy on the same terms.
The author doesn’t mention those participants ______ in the London International Financial Futures Exchange( LIFFE ).
选项
A、who want to hedge against interest rate fluctuations
B、who wish to hedge against exchange rate fluctuations
C、who bet on which way interest rate will move
D、both A and B
答案
C
解析
第二段第一句…brings together those buyers and sellers who wish to hedge against interest rate and exchange rate fluctuations,作者提到了A、B选项中的参与者。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/3kjsFFFM
本试题收录于:
FECT综合(现代金融业务)题库金融英语(FECT)分类
0
FECT综合(现代金融业务)
金融英语(FECT)
相关试题推荐
[A]bridge[B]supermarket[C]radio[D]map[E]book[F]letter[G]busPeoplewriteitandthensenditinanenvelope.
Mr.Reeceisinterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Heandhiswife【C2】______alotofthingsandtheyhadsomec
Americanswithsmallfamiliesownasmallcaroralargeone.Ifbothparentsareworking,theyusuallyhavetwocars.Whenthe
Americanswithsmallfamiliesownasmallcaroralargeone.Ifbothparentsareworking,theyusuallyhavetwocars.Whenthe
Americanswithsmallfamiliesownasmallcaroralargeone.Ifbothparentsareworking,theyusuallyhavetwocars.Whenthe
We’veallhadworkanddothingsthatwedidnotenjoy.Usually,somepeoplewouldtellustobe【C1】______enthusiastic(热情的)."Yo
Mr.Reeceisinterestingoldman.Mr.Reeceworked【C1】______afarm.Heandhiswife【C2】______alotofthingsandtheyhadsomec
Alotofpeopledon’twanttotalkabouttheirage,especially(尤其是)womenover30.Thethoughtofgrowingolderisapainful(痛苦的)
Ifyouhaveagreedtogoouttoeatwithsomeone,youshouldbeclearwhoispaying.Iftheotherpersonsuggeststhatyoushoul
A、Sorry,Ican’t.B、Yes,certainly.C、Notverygood.B
随机试题
实现“互联网+”绿色生态的措施有()
某新建项目,建设期2年,第一年贷款600万元,第二年贷款400万元。贷款在年度内均衡发放。根据贷款协定:年利率为12%,按季度计息,贷款本息均在项目投产后偿还,则该项目建设期的贷款利息是()万元。
企业发生的下列利息支出,在计算应纳税所得额时,可以从收入总额中扣除的有()。
个人住房贷款中,在所抵押的住房取得房屋所有权证件并办妥抵押登记后,根据合同约定,抵押加阶段性保证人需继续履行保证责任。()
假如上级向你交代了一个任务,你知道这个任务很重要,必须认真对待,于是把全部的注意集中起来去完成,这时你处于()。
下列关于行政强制代履行,说法正确的有()。
秋审是清朝的一种审判制度,从明朝发展而来。明朝的朝审制度被清朝继承后,又有了发展变化。清朝将朝审发展为两种,即朝审和秋审,但这两种审判方式形式基本相同,只是审判的对象有区别。秋审的对象是复审各省上报的被处以死刑的囚犯,而朝审则是复审刑部在押的死刑犯。审判官
Threehundredyearsagonewstravelledbywordofmouthorletter,andcirculatedintavernsandcoffeehousesintheformofpa
A、ifB、becauseC、sothatD、beforeC本文中此处表达的意思是:你得学会训练思维,这样,学习就成了一件乐事……。在四个选项中sothat引导结果从句,与上下文的意义相符。if,because,before都不正确。因此本题答案
DevelopHealthyEatingHabitsinYourChildrenA)Whatdoyouthinkyourchildrenareservedatschool?Thechildrenwereser
最新回复
(
0
)