首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Kicking the Habit What is a bad habit? The most definition is that it is something that we do regularly, almost without thin
Kicking the Habit What is a bad habit? The most definition is that it is something that we do regularly, almost without thin
admin
2013-06-24
37
问题
Kicking the Habit
What is a bad habit? The most definition is that it is something that we do regularly, almost without thinking about it, and which has some sort of negative consequence. This consequence could affect those around us, or it could affect us personally. Those who deny having bad habits are probably lying. Bad habit are part of what makes us human.
Many early habits, like sucking our thumb, are broken when we are very young. We are either told to stop doing it by our parents, or we consciously or subconsciously observe that others do not have the same habit, and we gradually grow out of it. It is when we intentionally or unintentionally pick up new habits in our later childhood or early adulthood that it becomes a problem. Unless we can break that habit early on, it becomes a part of our life, and becomes "programmed" into our brain.
A recent study of human memory suggests that no matter how hard we try to change our habits, it is the old ways that tend to win, especially in situations where we are rushed, stressed or overworked. Habits that we thought we had got rid of can suddenly come back. During the study programme, the researchers showed a group of volunteers several pictures, and gave them words to associate with them. They then showed the volunteers the same picture again, and gave them new words to associate with them.
A few days later, the volunteers were given a test. The researchers showed them the pictures, and told them to respond with one of the words they had been given for each one. It came as no surprise that their answers were split between the first set of words and the second. Two weeks later, they were given the same test again. This time, most of them only gave the first set of words. They appeared to have completely forgotten the second set.
The study confirms that the responses we learn first are those that remain strongest over time. We may try to change our ways, but after a while, the response that comes to mind first is usually the first one we learned. The more that response is used, the more automatic it becomes and the harder it becomes to respond in any other way.
The study therefore suggests that over time, our bad habits also become automatic, learned behavior. This is not good news for people who pick up bad habits early in life and now want to change or break them. Even when we try to put new, good intentions into practice, those previously learned habits remain stronger in more automatic, unconscious forms of memory.
The volunteers found the test more difficult when they did it the second time.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
C
解析
题意:第二次测试时.志愿者们觉得比上次测试更难。关键词是the second time.依据此关键词,可在文中第四段后半部分找到相关叙述:“Two weeks later,they were given the same test again.This time,most of them only gave the first set of words.They appeared to have completely forgotten the second set.”(两周之后,他们进行了同样的测试。而这次,大部分人只用第一组单词作答。他们似乎已将第二组词全部忘掉。)由此可见前后两次测试的结果差别很大,但文中并没有提到志愿者觉得第二次测试比较难,故此说法为“未提及”的。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/2ZmsFFFM
本试题收录于:
职称英语综合类C级题库职称英语分类
0
职称英语综合类C级
职称英语
相关试题推荐
AtosendgoodstovariouspartsoftheworldBatanytimeduringtheyearChasgreadypromotedtradeDisitpossibletoprod
AFord’sFollowersBTheAssemblyLineCFord’sGreatDreamDTheEstablishmentoftheCompanyEFord’sBiggestContributio
Whatisresponsibleforprocessingtheinformationsentbyyoureyes?ThefunctionofanfMRImachineis______.
Ifweleavenow,weshouldmissthetraffic.
RealityandPerceptionofPersonality1.Exceptyourbelovedwhosefaceyoumighthavelookedatmanytimesveryclosely,looka
Scientistsfoundthatthebraincellsofalearningdisabledpersondifferfromthoseofanormalpersonin______.Allofthe
PlantsinDesertOnlyspecialplantscansurvivetheterribleclimateofadesert,fortheseareregionswheretheannualran
TheExplodingLakesofCameroonWhatcomestomindwhenyouthinkofalake?Youprobablyimagineaprettyscenewithbluew
HenryManleywasalreadydeeplyindebt.GeorgeStrongwasthebestengineerinHenryManley’scompany.
Manhasthreebasicneeds:food,shelterandclothing.
随机试题
A.3.8~4.4B.5.0~6.5C.4.0~4.7D.5.0~5.5E.6.5~7.0正常阴道pH为:
简述学科课程的内涵及其优缺点。
小儿囟门高突,多因
患者女,24岁。因月经量增多2年,牙龈出血、口腔血疱、皮肤瘀点2周来诊。检测Hb90g/L,PLT20×109/L;PAIgG阳性;骨髓涂片示巨核细胞89个,伴成熟障碍。患者诊断为ITP。下列说法错误的是
一个tRNA的反密码为5’-IGC-3’,它识别的密码是
某施工单位承接一热电厂安装,厂区架空热力管道工程由其管道分公司施工,施工内容包括管道支架、热力管道和绝热工程,管道支架上同时铺设两路热力管道,热力管道安装结束后该管道分公司向总公司上报试压方案后即进行水压试验,试验时有一排支架突然倾斜,使部分管道从支架上脱
监生历事
Idon’tremember______thelightsbeforeIleft.Butthelightsareout.
Japanhastakenamoreindependentstance______.
A、Hehasagoodmemory.B、Hebelieveseverybodyshouldberespected.C、Hisbossrequireshimtodoso.D、Hegetsanamelistof
最新回复
(
0
)