首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Read the following text and match each of the numbered items in the left column to its corresponding information in the right co
Read the following text and match each of the numbered items in the left column to its corresponding information in the right co
admin
2017-12-19
33
问题
Read the following text and match each of the numbered items in the left column to its corresponding information in the right column. There are two extra choices in the right column. Mark your answers on the ANSWER SHEET.(10 points)
Experts have long known that children imitate many of the deeds—good and bad—that they see on television. But it has rarely been shown that changing a young child’ s viewing habits at home can lead to improved behavior.
In a study published Monday in the journal Pediatrics, researchers reported the results of a program designed to limit the exposure of preschool children to violence-laden videos and television shows and increase their time with educational programming that encourages empathy. They found that the experiment reduced the children’ s aggression toward others, compared with a group of children who were allowed to watch whatever they wanted.
"Here we have an experiment that proposes a potential solution," said Thomas Robinson, a professor of pediatrics at Stanford, who was not involved in the study. "Giving this intervention— exposing kids to less adult television, less aggression on television and more prosocial television— will have an effect on behavior."
While the research showed "a small to moderate effect" on the preschoolers’ behavior, he added, the broader public health impact could be "very meaningful."
The new study was a randomized trial, rare in research on the effects of media on children. The researchers, at Seattle Children’s Research Institute and the University of Washington, divided 565 parents of children ages 3 to 5 into two groups. Both were told to track their children’ s media consumption in a diary that the researchers assessed for violent, didactic and prosocial content, which they defined as showing empathy, helping others and resolving disputes without violence.
The control group was given advice only on better dietary habits for children. The second group of parents were sent program guides highlighting positive shows for young children. They also received newsletters encouraging parents to watch television with their children and ask questions during the shows about the best ways to deal with conflict. The parents also received monthly phone calls from the researchers, who helped them set television-watching goals for their preschoolers.
The researchers surveyed the parents at six months and again after a year about their children’ s social behavior. After six months, parents in the group receiving advice about television-watching said their children were somewhat less aggressive with others, compared with those in the control group. The children who watched less violent shows also scored higher on measures of social competence, a difference that persisted after one year.
Low-income boys showed the most improvement, though the researchers could not say why. Total viewing time did not differ between the two groups.
"The key message for parents is it’s not just about turning off the TV; it’s about changing the channel," said Dr. Dimitri Christakis, the lead author of the study and a professor of pediatrics at the University of Washington.
The new study has limitations, experts noted. Data on both the children’ s television habits and their behavior was reported by their parents, who may not be objective. And the study focused only on media content in the home, although some preschool-aged children are exposed to programming elsewhere.
选项
答案
E
解析
根据题干关键词The second group of parents定位到第六段。段落首句介绍The control group被给的指导.接着提到The second group of parents were sent program guides high- lighting positive shows for young children.They also received newsletters…。因此,第二组收 到的指导要多于第一组,E项“他们不仅收到了关于孩子观看积极内容的指导,还收到了 如何处理冲突的实时简报”是对这两句话的概括总结,点明了与第一组的不同,为正确答 案。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/wJX7FFFM
0
考研英语一
相关试题推荐
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversitywithoutanyclearideaofwhattheyaregoingtodoa
[A]OnereasonfortheunusuallyhighratiooffemaleartistsinPakistanhastodowiththefactthattheartindustryhasnot
[A]OnereasonfortheunusuallyhighratiooffemaleartistsinPakistanhastodowiththefactthattheartindustryhasnot
Morethananyotherindustry,America’smulti-billion-dollarentertainmentbusinessiscaughtinthecrossfireofthecountry’s
Manywilldoubttobaccoindustryclaimsthatitissharpeningitssciencetoevaluate"healthiercigarettes".Butthat’swhatwi
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
Willrobotstakeovertheworkforce?Andiftheydo,whatjobswillbeleftforushumans?Manydiscussionstakea【C1】______
KellySortinohadatoughtimerecallingwhatshe’daccomplishedattheendofeachbusyworkday.Herjobasheadoftheupper
随机试题
甲公司是一家钢铁制造企业,需要在6个月后采购一批焦炭。目前焦炭的市场价格是3000元/吨。甲公司管理层预计6个月后焦炭的市场价格将超过3400元/吨,但因目前甲公司的仓储能力有限,现在购入焦炭将不能正常存储。甲公司计划通过衍生工具交易抵销焦炭市场价格上涨的
简答发明专利应满足的实质条件。
年长儿的空腹痛和夜间上腹痛常见
生于指腹部是下列哪种疔
氯丙嗪对下列哪种原因引起的呕吐无效
水利水电工程施工生产区内机动车辆行驶道路最小转弯半径不得小于()m。
某城市道路工程,基层采用水泥稳定土,施工中的部分技术指标如下:(1)选用初凝时间3h以下的P32.5号水泥。(2)水泥稳定土中的中粒土做基层时,水泥剂量不宜超过10%。(3)施工最低气温为一5℃。(4)基层保湿养生不宜小于3h。(5)基层的压实厚度最多不超
Bass等人最初将变革型领导划分为六个维度,后来又归纳为三个关键性因素。Avelie在其基础上将变革性领导行为的方式概括为四个方面。其中,领导者对追随者寄予很高的期望,通过动机激励使他们投身于实现组织愿景的事业中去的方式称为()。
Throughthediscussiontheygainedanextraordinaryinsightintothecomplexityofwomen’semotions.
ReadingforpleasureistheeasiestwaytobecomeabetterreaderinEnglish.Itisalsothemostimportantway.Somestuden
最新回复
(
0
)