首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Like a tired marriage, the relationship between libraries and publishers has long been reassuringly dull. E-books, however, are
Like a tired marriage, the relationship between libraries and publishers has long been reassuringly dull. E-books, however, are
admin
2013-09-26
43
问题
Like a tired marriage, the relationship between libraries and publishers has long been reassuringly dull. E-books, however, are causing heartache. Libraries know they need digital wares if they are to remain relevant, but many publishers are too careful about piracy and lost sales to co-operate.
Among the big six, only Random House and HarperCollins license e-books with most libraries. The others have either denied requests or are reluctantly experimenting.
Publishers are wise to be nervous. Owners of e-readers are exactly the customers they need: book-lovers with money—neither the devices nor broadband connections come cheap. If these wonderful people switch to borrowing e-books instead of buying them, what then?
Electronic borrowing is awfully convenient. Unlike printed books, which must be checked out and returned to a physical library miles from where you live, book files can be downloaded at home. Digital library catalogues are often browsed at night, from a comfortable sofa. The files disappear from the device when they are due.
Awkwardly for publishers, buying an e-book costs more than renting one but offers little extra value. You cannot resell it, lend it to a friend or burn it to stay warm. Owning a book is useful if you want to savour(品尝)it repeatedly, but who reads "Fifty Shades of Grey" twice?
E-lending is not simple, however. There are lots of different and often incompatible e-book formats, devices and licences. Most libraries use a company called OverDrive, a global distributor that secures rights from publishers and provides e-books and audio files in every format. Yet publishers and libraries are worried by OverDrive’s market dominance, as the company can increasingly dictate fees and conditions.
Library boosters argue that book borrowers are also book buyers, and that libraries are vital spaces for readers to discover new work. Many were cheered by a recent Pew survey, which found that more than half of Americans with library cards say they prefer to buy their e-books. But the report also noted that few people know that e-books are available at most libraries, and that popular titles often involve long waiting lists, which may be what inspires people to buy.
So publishers keep adjusting their lending arrangements in search of the right balance. Random House raised its licensing prices earlier this year, and HarperCollins limits libraries to lending its titles 26 times. Hachette is engaged in some secret experiments, and the others are watching with held breath. In Britain the government will soon announce a review of the matter. The story of the library e-book is a nail-biter.
By "a nail-biter"(Line 5, Para. 7), the author suggests that______.
选项
A、it’s urgent for libraries to cooperate with publishers
B、publishers have many secret experiments to conduct
C、it’s impossible for publishers to distribute e-books to libraries
D、many problems about e-book lending need to be solved
答案
D
解析
语义理解题。本题考查对“a nail-biter”的理解。末段前两句指出,出版商们通过调整借阅策略以寻求平衡。兰登书屋在今年早些时候提高了授权费;哈珀科林斯把图书馆出借的次数限制在26次以内。最后两句提到,英国政府很快会宣告一项相关审核,图书馆与电子书的故事还在紧张地进行着。由此推知,父于电子书借阅还有很多问题有待解决,故答案为D)。A)“图书馆需要尽快与出版商合作”,作者没表明此观点,故排除;B)“出版商有许多秘密实验要进行”,由末段第二句可知,进行某些实验的只有阿歇特图书出版集团,其他出版商均在观望,故排除;C)“出版商不可能将电子书经销给图书馆”,作者没有表述此观点,反而鼓励两者合作,故排除。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/tO8FFFFM
0
大学英语六级
相关试题推荐
Despitethescandalsoverleakede-mails,thescientificevidenceforglobalwarmingremainsstrong.Thequestion,then,istow
Howeverimportantwemayregardschoollifetohe,thereisnogainsayingthefactthatchildrenspendmoretimeathomethanin
A、Theybecamemorepoplar.B、Theyweremoreregulated.C、Theybecamebetterproduced.D、Theybecamelesshonest.BHowdidGreen
A、It’seasytogetlost.B、Itrequiresenormousstrength.C、It’sagoodgroupactivity.D、Peopleshouldn’tdoitinthewinter.
Methodsofstudyingvary;whatworks【C1】______forsomestudentsdoesn’tworkatallforothers.Theonlythingyoucandoisex
A、FurmetySunday.B、Mid-LentSunday.C、RefreshmentSunday.D、CariingSunday.B文章开头说明了由于MotheringSunday的日期,也被称为Mid-LentSunday,文
Negotiationsworkwonders.Thisisparticularlysoininternationalbusinesssinceitismostlythroughnegotiationsthatexport
A、FlytoFrance.B、Meethisparentsattheairport.C、Preparethedecorationbyhimself.D、Gotoaparty.C
A、Byneglectingloneliness.B、Bytalkingaboutlonelinessoftenwithothers.C、Byencouragingeachother.D、Byfindingtheroots
A、Becausetheywantmorefreedom.B、Becausetheyhavetoserveinthearmy.C、Becausetheywanttogethighereducation.D、Becau
随机试题
某高校学工部将于2013年4月29日(星期五)19:30-21:30在校国际会议中心举办题为“领慧讲堂——大学生人生规划”就业讲座,特别邀请资深媒体人、著名艺术评论家赵蕈先生担任演讲嘉宾。请根据上述活动的描述,利用MicrosoftWord制作
痰湿型闭经的最佳选方是痰湿型月经过少的最佳选方是
土压平衡盾构施工时,控制开挖面变形的主要措施是()。
某消防安全评估机构(二级资质)受某单位委托,对该单位的重大火灾隐患整改进行咨询指导,并出具了书面结论报告,根据《社会消防技术服务管理规定》,该评估机构超越了其资质许可范围从事社会消防技术服务活动,公安机关消防机构可对其处以()的处罚。
以下说法中错误的是()。
2009年1月某企业发行一种票面利率为6%,每年付息一次,期限3年,面值100元的债券。假设2009年1月至今的市场利率是4%。2012年1月,该企业决定永久延续该债券期限,即实际上实施了债转股,假设此时该企业的每股税后盈利是0.50元,该企业债转股后的股
下列项目中,应在资产负债表“存货”项目中反映的有()。
(2014下集管)项目沟通管理计划的主要内容中不包括______。
通常认为,决定局域网特性的主要技术有3种,它们是传输介质和(60)。
A、At10:00.B、At9:00.C、At9:30.D、At5:00.A推理判断题。男士询问去洛杉矶的下一班车是什么时间,女士说去往洛杉矶的车每半小时发一次,而男士刚刚错过了9:30的车。由此可知,下一趟车应该是在10:00发车,答案为
最新回复
(
0
)