首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A father’s relationship to his child’s current and future academic success and the level of his or her development in academic p
A father’s relationship to his child’s current and future academic success and the level of his or her development in academic p
admin
2010-10-14
76
问题
A father’s relationship to his child’s current and future academic success and the level of his or her development in academic potential and scholastic achievement are both factors with some rather interesting implications that educators are beginning to study and appraise. As a matter of fact, "life with father" has been discovered to be a very important factor in determining a child’s progress or lack of progress in school.
A recent survey of over 16,000 children made by the National Child Development Study in London revealed that children whose father came to school conferences and accompanied their children on outing did measurably better in school than those children whose fathers were not involved in those activities. The study, which monitored children born during a week in March, 1992, from the time of their birth through the years of their early schooling, further revealed that the children of actively-involved fathers scored much higher in reading and math than those children whose only-involved parent was the mother. The purpose of the study was to evaluate the role played by fathers in the raising of a child. It indicated a much higher level of parental involvement by the father than had been anticipated. Over 66% of the fathers were said to have played a major role in parental responsibility.
The study also suggested that the greatest level of paternal parenting took place in the families of only child. As the number of children and financial obligations increases, the father’s apparent interest and involvement with the children decreased. However, no matter what the size or financial condition of the family, a father’s active participation in the child’s, development made a definite difference in the child’s progress.
The study further revealed that while the frequency of overnight absences reflected a corresponding deficiency(缺陷)of the child’s level in math and reading, a father’s employment on night shifts appeared to have little effect on the child’s academic progress. The data from the Study was obtained primarily through interviews from parents, teachers and physicians. The in formation evaluating the level of the fathers’ parenting performance was elicited(探出)primarily from the admittedly subjective observations of their wives.
All of the children studied ______.
选项
A、attended the same school
B、were in the Same socioeconomic class
C、were at the same age
D、knew each other
答案
C
解析
推理判断题。从选项出发,我们可知此题是考查被研究的孩子们的共同点。我们可通过寻读的方式找到这个信息点。文章第二段第二句说born during a week in March..调查中的孩子都是1992年3月一个星期内出生的,调查追踪了他们从出生一直到上学的情况,所以这些孩子的年龄是一样的。选项A和 D属于对第二段第二句话的过度推理;第三段中说到;调查表明,家庭的财务状况会影响到父亲对孩子的关注程度,这说明接受调查的孩子所处的社会阶层是不一样的,排除选项B。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/qHlFFFFM
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、BecausetheUNdidn’twanttheproblemsinfluencepeoples’dailylife.B、BecausetheUNwantedtoattractpeople’sattentiont
Whydowelaugh?Foryearsscientistshaveaskedthemselvesthisquestion.Nootheranimalslaughandsmile--onlyhumanbeings,
Whydowelaugh?Foryearsscientistshaveaskedthemselvesthisquestion.Nootheranimalslaughandsmile--onlyhumanbeings,
A、Heworksveryhardforhislastcompany.B、Hewasincontactwithcomputerseverynight.C、Hehasmuchexperienceinthenetwo
A、Shethinksthetimehaspassedquickly.B、Shethinksit’saftermidnight.C、Shedoesn’tbelievetheman.D、Shedoesn’tcarewh
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledWhat3GBringstotheCampus.Youshouldwriteatleas
A、SinceFriday.B、SinceSaturday.C、SinceSunday.D、SinceMonday.C细节题。四个选项都是关于时间起点的,听录音时要留意时间细节。男士提到星期六感觉很好,星期天下午开始觉得恶心,故答案为C。
A、Themaiddidnotpreparehisdinner.B、Themaidatethechickenherself.C、Dr.Stukeleyatethechicken.D、Hehadeatenthech
A、ashop.B、auniversitycampus.C、alibrary.D、anairport.D此题考查从内容推测的能力。关键点在听到对应信息“passportandtickets”并结合说话人的语气联系答案。
Forthispart,youareallowed30minutestowritealetteroatthanks.Youshouldwriteatleast120words,andbaseyourcompo
随机试题
维持机体稳态的调节机制是
下列关于军事知识的说法,正确的是()。
施工过程中,若出现需返工弥补的工程质量问题,监理工程师应及时()
下列属于雇主责任保险承担的责任有()。
进口设备抵岸价构成中,()是以人民币货价(FOB)为计费基础的。
根据《普通高中美术课程标准(2017年版)》,()不属于“美术鉴赏”模块的内容要求。
下列给定程序中函数fun的功能是:计算n!。例如,给n输入5,则输出120.000000。请改正程序中的错误,使它能得出正确的结果。注意:不要改动main函数,不得增行或删行,也不得更改程序的结构!试题程序:#incl
Jackson:Viewedfromascientist’sstandpoint,alloftheenergycontainedinfueleithernoworinthefuturebecomesheat.Som
Youwillheararadiointerviewaboutthesportswearindustry.Foreachquestion23-30,markoneletterA,BorCforthecorrec
Therehavebeenfiveextinctionwavesintheplanet’shistory—includingthePermianextinction250millionyearsago,【C1】______a
最新回复
(
0
)