首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The bat is a marvel of evolutionary adaptation. Most of them roost during the day, and are active at night or twilight for they
The bat is a marvel of evolutionary adaptation. Most of them roost during the day, and are active at night or twilight for they
admin
2010-01-13
51
问题
The bat is a marvel of evolutionary adaptation. Most of them roost during the day, and are active at night or twilight for they can avoid objects in the dark. I have seen this phenomenon at work. In my youth, I used to explore old mining shafts in the Randsburg district. Sometimes my intrusion disturbed clans of bats that were hanging upside down in the dark caves.
They would fly about to evident panic, but the panic was mine, not theirs. Some flew crazily out into the daylight but some merely returned to their perches. None ever touched me, much to my relief.
They may exist but I have never seen a stuffed nylon bat. To children, bats may not be as lovable as koala bears. Perhaps manufacturers do not regard them as marketable. It is not so much their hideous faces and winged bodies that have caused us to get rid of bats, but rather the ancient myths in which dead humans, such as Count Dracula, leave their graves at night in the form of bats to suck blood from human victims, especially fragile young woman. As we know from some movies these vampires must return to their graves before daylight. Endangered young women can frustrate vampire by sleeping with a string of garlic around their necks.
There are actually three species of bloodsucking bats. They are called vampire bats after the ancient legends, and their tactics are indeed frightful. Like Count Dracula, they feed at night. They make a small cut in their sleeping victim with sharp incisor teeth, usually not even awakening their prey. Then they suck the blood that sustains them.
Should that discourage children from wanting them as pets?
As Mitchell notes from the New Yorker ad, bats are clean and intelligent. Most of them are insect-eaters, and they serve nature by destroying crop-damaging insects. They also pollinate (传授花粉) flowers and spreading seed.
Bat Conservation International claims that without bats a host of insects/pests would multiply unchecked and many of our planet’s most valuable plants would go unpollinated.
It is clear that the bar is our friend, and that, despite its appearance, it is here to serve humanity.
I’d be the first to buy a stuffed nylon bat. Children’s hearts are big, and bats need love, too.
The author agrees that the bat in general is______.
选项
A、unhelpful
B、harmful
C、ugly-looking
D、marketable
答案
C
解析
作者认为蝙蝠能传授花粉和消灭害虫,是有助人类的无害动物,因此A、B选项错。同时作者也承认蝙蝠可能不太好卖(not marketable),因此C项也不可选。由倒数第二段可知,“显然蝙蝠是我们的朋友,尽管它们的样子有些令人遗憾,但它们是在这里为人类服务的”,说明作者也承认蝙蝠的长相确实有些难看。故选C项。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/nhgjFFFM
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
Learningdisabilitiesareverycommon.Theyaffectperhaps10percentofallchildren.Fourtimesasmanyboysasgirlshavelea
Thewriterappliedforthejobbecause______Thewriterthoughthewasoverqualifiedforthejobbecause
Atthattimeworkwasrestrictedtoslavesandtothosefewpoorcitizenswhocouldn’tsupportthemselves.
Man:I’mgoingtoasktheneighborstoturnthemusicdown.Ican’thearmyselfthink.Woman:Doyoureallythinkitmakesanyd
Forthesereasons,thenewspaperishaving______problemsinthenorthofthecountry.
Sometimesit’sjusthardtochoose.You’reinarestaurant,andthewaiterhashispenattheready.Asyouhesitate,hegradual
TheNationalInstituteofMentalHealthisconductingafar-reachingresearchtodeterminethepsychologicaleffectsofusingdr
Americanculturehasnotbeenimmunetoculturalinfluencesfromoutside.TheideaofdemocracycamefromtheancientGreeks;th
I’dbeenlivingwithmywifeforeightyearsandonenight.Mornsays,"Iguessyouguysarenevergoingtogetmarried.Imean,
Americanshaveagreatloveforinformalityandnowhereisthisbetterexpressedthanintheirlovefornicknames(昵称、绰号).Upon
随机试题
骨折治疗的基本原则是
支气管哮喘患者,持续发作约26小时,大汗淋漓,发绀,端坐呼吸,双肺肺气肿征,有散在哮鸣音。首选的治疗是
以下关于氯胺酮错误的是( )。
下列属于纵向垄断协议的是()。
简述导游服务的概念及含义?
根据《农民专业合作社法》,下列说法正确的是()。
2016年3月初,家住A县的顾某采取暴力方式胁迫家住B县的高某分别在B县、C县采取反复纠缠、强行讨要的手段进行乞讨。3月8日,高某在C县强行对正在执行巡逻任务的便衣警察包某、张某进行乞讨时,被包某、张某盘问检查。根据掌握的情况,C县公安机关于3月9日依法传
辛亥革命失败后,资产阶级革命派为挽救共和制度而进行的斗争主要有()
软件需求分析中,性能需求指定系统必须满足(13)或(14)。
Becausethreatschange.根据题干中的securitymeasures定位到原文最后一段首句ButMr.Hawleyinsiststhatsecuritymeasuresshouldnotrelysolelyon
最新回复
(
0
)