首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Observations of the Arctic reveal that the Arctic Ocean is covered by less ice each summer than the previous summer. If this war
Observations of the Arctic reveal that the Arctic Ocean is covered by less ice each summer than the previous summer. If this war
admin
2022-09-28
34
问题
Observations of the Arctic reveal that the Arctic Ocean is covered by less ice each summer than the previous summer. If this warming trend continues, within 50 years the Arctic Ocean will be ice free during the summer months. This occurrence would in itself have little or no effect on global sea levels, since the melting of ice floating in water does not affect the water level. However, serious consequences to sea levels would eventually result, because ________.
Which of the following most logically completes the passage?
选项
A、large masses of floating sea ice would continue to form in the wintertime
B、significant changes in Arctic sea temperatures would be accompanied by changes in sea temperatures in more temperate parts of the world
C、such a warm Arctic Ocean would trigger the melting of massive landbased glaciers in the Arctic
D、an ice-free Arctic Ocean would support a very different ecosystem than it does presently
E、in the spring, melting sea ice would cause more icebergs to be created and to drift south into shipping routes
答案
C
解析
根据本文,海洋浮冰的减少不会影响海平面,但是该选项增加了大陆冰川融化这一条件,增加了海平面受到影响的可能,C正确。A项本文讨论的是为什么冰少了还会对海平面产生影响,该选项讨论的是冰形成的情况,无关,不选。B项本文仅仅讨论温度的变化,和海平面无关,不选。D项讨论的是生态,和本文无关,不选。E项本文没有提到冰川向南漂移与海平面有什么关系,不选。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/iSLYFFFM
本试题收录于:
GRE VERBAL题库GRE分类
0
GRE VERBAL
GRE
相关试题推荐
Seekingacompetitiveadvantage,someprofessionalservicefirms(forexample,firmsprovidingadvertising,accounting,orhealth
In1977theprestigiousEwhaWomen’sUniversityinSeoul,Korea,announcedtheopeningofthefirstwomen’sstudiesprogramin
Schoolsexpecttextbookstobeavaluablesourceofinformationforstudents.Myresearchsuggests,however,thattextbooksthat
Manypeopleacquiresoftwareprogramsfortheirhomecomputersbyillegallycopyingthoseprogramsratherthanpurchasingthem.
Whensixoutoftenpeoplewhohadeatentheeggsaladatanofficepartybecameillshortlyafterward,theleftovereggsaladw
4.Politician:Fewerpeopleareenteringthelabormarketnowthanpreviously.Iftheeconomygrows,thedemandformotivateda
Earthquakes,volcaniceruptions,andunusualweatherhavecausedmanymorenaturaldisastersadverselyaffectingpeopleinthep
AneconomistconcludedthatKreggCompanydeliberatelydiscriminatedagainstpeoplewithahistoryofunionaffiliationinhirin
Thesensationofpaincannotaccuratelybedescribedas"located"atthepointofaninjury,or,forthatmatter,inanyonepla
DirectionsforQuantitativeComparisonQuestions:Someofthefollowingquestionsgiveyoutwoquantities,oneinColumnAando
随机试题
求下列函数的极限:
A.国(食)药监械(准)字XXXX3第x4xx5xxxx6号B.国(食)药监械(进)字XXXX3第x4xx5xxxx6号C.省(食)药监械(准)字XXXX3第x4xx5xxxx6号
竣工验收的工作程序不包括()。
《公路工程国内招标文件范本》规定投标人必须通过()并取得投标资格。
根据企业破产法律制度的规定,人民法院裁定受理破产申请的,应当同时指定管理人。下列各项中,可以担任管理人的机构有()。
微型计算机中,普遍使用的字符编码是______。
石窟艺术是一种宗教文化,取材于佛教故事,兴于魏晋,盛于隋唐。我国规模最大的石窟是()。
11,22,33,55,()。
牙种植体(dentalimplant)
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesplacetheminnursinghomes.Theyareleftinthe【C1
最新回复
(
0
)