首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Bosses Say "Yes" to Home Work A)Rising costs of office space, time lost to stressful commuting, and a slow recognition that work
Bosses Say "Yes" to Home Work A)Rising costs of office space, time lost to stressful commuting, and a slow recognition that work
admin
2020-06-21
12
问题
Bosses Say "Yes" to Home Work
A)Rising costs of office space, time lost to stressful commuting, and a slow recognition that workers have lives beyond the office—all are strong arguments for letting staff work from home.
B)For the small business, there are additional benefits too—staff are more productive, and happier, enabling firms to keep their headcounts(员工数)and their recruitment costs to a minimum. It can also provide competitive advantage, especially when small businesses want to attract new staff but don’t have the budget to offer huge salaries.
C)While company managers have known about the benefits for a long time, many have done little about it, skeptical of whether they could trust their employees to work to full capacity without supervision, or concerned about the additional expenses tele-working policies might incur as staff start charging their home phone bills to the business.
D)Yet this is now changing. When communications provider Inter-Tel researched the use of remote working solutions among small-and-medium-sized UK businesses in April this year, it found that 28% more companies claimed to have introduced flexible working practices than a year ago.
E)"If systems are set up properly, staff can have access to all the resources they have in the office wherever they have an internet connection," says Andy Poulton, e-business advisor at Business Link for Berkshire and Wiltshire. "There are some very exciting developments which have enabled this."
F)One is the availability of broadband everywhere, which now covers almost all of the country(BT claims that, by July, 99.8% of its exchanges will be broadband enabled, with alternative plans in place for even the most remote exchanges). "This is the enabler," Poulton says. Yet while broadband has come down in price too, those service providers targeting the business market warn against consumer services masquerading(伪装)as business-friendly broadband.
G)"Broadband is available for as little as £ 15 a month, but many businesses fail to appreciate the hidden costs of such a service," says Neil Stephenson, sales and marketing director at Onyx Internet, an internet service provider based in the north-east of England. "Providers offering broadband for rock-bottom prices are notorious for poor service, with regular breakdowns and heavily congested(拥堵的)networks. It is always advisable for businesses to look beyond the price tag and look for a business—only provider that can offer more reliability, with good support." Such services don’t cost too much—quality services can be found for upwards of £ 30 a month.
H)The benefits of broadband to the occasional home worker are that they can access email in real time, and take full advantage of services such as internet-based backup or even internet-based phone services.
I)Internet-based telecoms, or VoIP(Voice over IP)to give it its technical title, is an interesting tool to any business supporting remote working. Not necessarily because of the promise of free or reduced price phone calls(which experts point out is misleading for the average business), but because of the sophisticated voice services that can be exploited by the remote worker—facilities such as voicemail and call forwarding, which provide a continuity of the company image for customers and business partners. By law, companies must "consider seriously" requests to work flexibly made by a parent with a child under the age of six, or a disabled child under 18. It was the need to accommodate employees with young children that motivated accountancy firm Wright Vigar to begin promoting teleworking recently. The company, which needed to upgrade its IT infrastructure(基础设施)to provide connectivity with a new, second office, decided to introduce support for remote working at the same time.
J)Marketing director Jack O’Hern explains that the company has a relatively young workforce, many of whom are parents: "One of the triggers was when one of our tax managers returned from maternity leave. She was intending to work part time, but could only manage one day a week in the office due to childcare. By offering her the ability to work from home, we have doubled her capacity—now she works a day a week from home, and a day in the office. This is great for her, and for us as we retain someone highly qualified."
K)For Wright Vigar, which has now equipped all of its fee-earners to be able to work at maximum productivity when away from the offices(whether that’s from home, or while on the road), this strategy is not just about saving on commute time or cutting them loose from the office, but enabling them to work more flexible hours that fit around their home life.
L)O’Hern says: "Although most of our work is client-based and must fit around this, we can’t see any reason why a parent can’t be on hand to deal with something important at home, if they have the ability to complete a project later in the day." Supporting this new way of working came with a price, though. Although the firm was updating its systems anyway, the company spent 10-15% more per user to equip them with a laptop rather than a PC, and about the same to upgrade to a server that would enable remote staff to connect to the company networks and access all their usual resources.
M)Although Wright Vigar hasn’t yet quantified the business benefits, it claims that, in addition to being able to retain key staff with young families, it is able to save fee-earners a substantial amount of "dead" time in their working days.
N)That staff can do this without needing a fixed telephone line provides even more efficiency savings. "With Wi-Fi(fast, wireless internet connections)popping up all over the place, even on trains, our fee-earners can be productive as they travel, and between meetings, instead of having to kill time at the shops," he adds. The company will also be able to avoid the expense of having to relocate staff to temporary offices for several weeks when it begins disruptive office renovations soon.
O)Financial recruitment specialist Lynne Hargreaves knows exactly how much her firm has saved by adopting a tele-working strategy, which has involved handing her company’s data management over to a remote hosting company, Datanet, so it can be accessible by all the company’ s consultants over broadband internet connections.
P)It has enabled the company to dispense with its business premises altogether, following the realization that it just didn ’t need them any more. "The main motivation behind adopting home working was to increase my own productivity, as a single mum to an 11-year-old," says Hargreaves. "But I soon realized that, as most of our business is done on the phone, email and at off-site meetings, we didn’t need our offices at all. We’re now saving £ 16,000 a year on rent, plus the cost of utilities, not to mention what would have been spent on commuting."
Over 28% of companies say they have introduced flexible working practices than a year ago.
选项
答案
D
解析
题干关键词为28%of companies。文中D段最后一句提到it found that28%more companies claimed to have introduced flexible working practices than a yearago,与题干意思吻合,故选D。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/epsFFFFM
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Geneticfactors.B、Obesity.C、Unhealthylifestyle.D、Heartdisease.C原因目的题。本题问的是研究人员认为得阿尔茨海默病的根本原因是什么。短文后半部分提到超过99%的发病与肥胖有关,导致
A、Theyshouldbetrainedbyarealteacher.B、Theyshouldparticipateinonlineactivities.C、They’dbetterlearnmoresoftware
A、Oilrefinery.B、Linentextiles.C、Foodproducts.D、Deepwaterport.B前三项都与商品有关,而D)却与此无关,可先排除。短文中提到It…haslongbeenknownforit
A、Fromreligiousorganisations.B、Frompublicsources.C、Fromcorporatesources.D、Fromresearchgrants.B选项中的Frompublic/corpor
A、Hewasgiventhewrongbloodbymistake.B、Hisorgansbrokedownduringthesurgery.C、Hewastooweaktohaveasurgery.D、He
A、TheGreatWallwascompletedintheMingDynasty.B、NotalltheforeigntouristsliketheGreatWall.C、Thefirstpartofthe
A、Abasket.B、Acup.C、Anegg.D、Anoven.B文章主要提到3种鸟,需要一一记录相关信息,题目顺序一般与信息出现的顺序一致。最先听到的是tailorbird,而题目询问缝叶莺的巢看上去是什么样子。关键是要听到“它(缝
OnFoodSafety,aLongListbutLittleMoneyA)Thissummertherehasbeenadrumbeatoffood-relatedillnesses.Strawberries
舞狮作为中国传统民间表演已有2,000多年历史。在狮子舞中,两位表演者同披一件狮子服,一个舞动头部,另一个舞动身体和尾巴。他们熟练配合,模仿狮子的各种动作。狮子是兽中之王,象征幸福和好运,所以人们通常在春节和其他节日期间表演狮子舞。狮子舞也可能出现在其他重
A、Hisgirlfriend.B、Hismother.C、Hiscousin.D、Histeacher.C短文最后说,Joe的表妹Carol说,Joe的首要职责是帮助家人渡过难关,亦即暂时休学。故C正确。Joe的父亲希望他退学,而他的女朋
随机试题
清平之治孔奋字君鱼,扶风茂陵人也。曾祖霸,元帝时为侍中。奋少从刘歆受《春秋左传》,歆称之,谓门人日:“吾已从君鱼受道矣。”遭王莽乱,奋与老母、幼弟避兵河西。建武五年,河西大将军窦融请奋署议曹掾,守姑臧长。八年,赐爵关内侯。时天下扰乱,惟
治疗胁痛诸证所涉疏肝理气药大多辛温香燥,久用或配伍不当则会
患儿,女,3岁,口腔黏膜有散在或成簇的小水疱,破溃后形成的溃疡面覆盖有黄白色样渗出物,诊断为疱疹性口炎,其病原体是
三毛(住所地为天津)的父母(原住所地在北京)不幸患病身亡,经人民法院指定,三毛的爷爷(住所地为沈阳)担任三毛的监护人,但三毛的外公(住所地为南京)不服,遂起诉要求变更监护人,该案应当由哪个地方的法院管辖?
下列关于该承包协议效力的说法,正确的是( )。无处分权人通过订立合同取得处分权的合同( )。
根据《合同法》,希望和他人订立合同的意思表示称为()。
凯恩斯认为,投机性货币需求受未来()的影响。
股民甲以每股20元的价格购得G股票1000股,在G股票市场价格为每股15元时,上市公司宣布配股,配股价每股5元,配股比率为每股0.3股。假定不考虑新募集资金投资的净现值引起的企业价值的变化,全部股东均参与配股。要求:计算每一份配股权价值。
(多选题)关于深化改革和国家机构改革,下列说法正确的有()。
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamessbasisortofindthegiftedfewan
最新回复
(
0
)