首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
’ Feed Me Better’ When British TV chef Jamie Oliver launched his ’ Feed Me Better’ campaign in 2004 in schools in the Greenw
’ Feed Me Better’ When British TV chef Jamie Oliver launched his ’ Feed Me Better’ campaign in 2004 in schools in the Greenw
admin
2014-08-13
39
问题
’ Feed Me Better’
When British TV chef Jamie Oliver launched his ’ Feed Me Better’ campaign in 2004 in schools in the Greenwich area of London with the aim of improving the diet of British schoolchildren, some people were skeptical about the impact it would have. Oliver’ s highly-publicized television campaign to improve school lunches led to dramatic changes in the meals offered to pupils in the Greenwich schools. In order to achieve his aim Oliver needed to show schools how to swap(交换)cheap processed meals, which were high in saturated fat(饱和脂肪), salt, and sugar, for healthier options.
Now, research at the Institute for Social and Economic Research(ISER)has shown that Oliver’ s experiment did not only help pupils eat more healthily, it also resulted in them performing better at school in English and Science and in helping schools reduce their rates of absenteeism(缺勤). The ISER study, carried out by Michele Belol and Jonathan James, showed "substantial" positive effects, with the performance of 11-year-old pupils eating Oliver’ s meals improving by up to 8% in Science and by as much as 6% in English. In addition, the number of children having authorized absences for sickness since 2004 showed a 14% decrease.
The ISER study analysed the academic test results of more than 13 ,000 children in Greenwich between 2002 and 2007 to evaluate the impact of Oliver’ s healthier meals on school performance. Pupils who sat exams in 2006—2007 had been on the new diet for at least 12 months, and the researchers found that the number of pupils reaching higher levels of achievement had clearly risen. The study also compared the results of the schools in Greenwich with those of pupils of the same age in seven other London areas who did not eat the meals created by Oliver. The researchers were surprised by the speed of improvements in the Greenwich pupils. They could find no other explanation for the results except for the healthier and more nutritious meals created by Oliver.
Commenting on ISER ’ s findings, Oliver said he felt the research proved that he was right in his decision to remove fatty processed food and replace it with nutrient-rich(营养的)foods such as coconut(椰子), fish, and broccoli(花椰菜). He commented that "we could see that it made them calmer and therefore able to learn".
The ISER did not do a comparative study on the impact of the new diet.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
B
解析
文章第二段中最后两句和第三段第三句“The study also compared the results of theschools in Greenwich with those of pupils…”等内容都表明ISER在研究中采用了比较方法。因此本题选B。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/dXOsFFFM
本试题收录于:
职称英语卫生类A级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类A级
职称英语
相关试题推荐
Youcanbuythiseveryweekandreadaboutmanyinterestingsubjectsinit.m______
EconomicGrowthTheeconomyofanationrequires(46).Totaloutputmustgrowifthecountryistoabsorbabout1.5millionne
Choosingatopicforresearchisimportantinthatyouwillputagreatdealoftimeandenergyintoit.Allinstructorswilla
Howmanydiseasesareknowntoattackwheat?Whatisthemainideaofthesecondparagraph?
Accordingtothereport,smokingthreeorfourcigarsadayWhatisthedoctors’advicetothosecigar-smokers?
HospitalMistreatmentAccordingtoastudy,mostmedicalinternsreportexperiencingmistreatment,includinghumiliationbyseni
BetterControlofTBSeenIfaFasterCureIsFoundTheWorldHealthOrganizationestimatesthataboutone-thirdofallpeoplea
Sleepispartofaperson’sdailyactivitycycle.Thereareseveraldifferentstagesofsleep,andtheytoooccurincycles.If
A.largerthanthepartyabovethewaterB.stayneartheicebergC.meltawayjustasunnoticedD.largercrystalsE.stay
PoolWatchSwimmerscandrowninbusyswimmingpoolswhenlifeguardsfailtonoticethattheyareintrouble.TheRoyalSoci
随机试题
在计算机内实现递归算法时所需的辅助数据结构是()
A.回盲部B.盲肠和升结肠C.末端回肠D.乙状结肠和直肠肠伤寒的好发部位是
关于ROP的治疗,错误的是()
某项目计算期为20年,各年的净现金流量见下表,该项目的行业墓准收益率为10%,则其财务净现值为()万元。
国家的根本大法是()。
开工通知发出后,尚不具备开工条件的,以()为开工日期。
一些金融机构的政策是不参与某些市场的。它们管理的风险几乎为零,但也没有回报。其他金融机构则积极参与新市场,但没有处理好回报与健全风险管理之间的关系。正确平衡风险管理与业务创新之间的关系是一项精细的工作,但如果能够处理好这一关系,股东就能够最终受益。加拿大银
教师的学科专业素养包括()。
(2016·广东)学生性格过分内向,害怕在社交场合说话,觉得自己说话不自然,说话时不敢抬头,不敢正视对方的眼睛。这属于()(常考)
A、Manypeoplehavequittheiroldhousestobuildnewones.B、Manyolderpeopleselltheirhousesaftertheirchildrenleave.C、
最新回复
(
0
)