首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)The Westlife story really began way back in December 1996 when the three original members of Westlife were performing in a lo
(1)The Westlife story really began way back in December 1996 when the three original members of Westlife were performing in a lo
admin
2022-06-02
35
问题
(1)The Westlife story really began way back in December 1996 when the three original members of Westlife were performing in a local production of the musical Grease. Shane Filan, Kian Egan and Mark Feehilly were all born and bred in Sligo, a small town a few hours west of the Republic of Ireland’s capital city, Dublin. During breaks the three would get together and sing covers of some of their favorite songs including Boyz II Men’s I Make Love To You. The reaction to their singing was so positive that they decided to form a band as soon as they had finished their exams at school. This they duly did and on July 3 1997 they formed I.O.U.
(2)The boys organized concerts in the area and even produced their own CDs to sell locally. This local success led to an appearance on TV that was to prove extremely important. Among the viewers who saw the trio perform in a children’s hospital was Boyzone’s manager, Louis Walsh. Soon after Shane’s mother contacted him about I.O.U. and found he had been desperately trying to get in contact with them.
(3)Louis Walsh decided to hold auditions to recruit two new members in June of 1998. This is when Nicky Byrne and Bryan McFadden, two Dublin boys and friends entered the picture. A quick name change and Westside was born. Yes, WESTSIDE. This was to be the quintet’s name until they discovered another band already using the name and a final change to Westlife was called for. The final link in the chain was Ronan Keating, Boyzone’s lead singer, who at Louis Walsh’s request joined him to help and nurtured this raw talent. His experience proved an invaluable help.
(4)The next step was to secure a record deal. The band organized a showcase in Dublin and soon representatives of every major record label were offering the bewildered boys contracts. In October 1998 Westlife signed to RCA, a label that had a proven track record with the successful marketing of both Take That and Five.
(5)Barely had the ink on the contract dried when they headed out on tour as part of the Smash Hits Show, which led to them winning the Best New Tour Act in December 1998 (this was an award Boyzone themselves had won in 1994 which seemed like a pretty good omen).
(6)Styled by Kenny Ho, who was responsible for The Spice Girls image, Westlife’s first single Swear It Again was released in March 1999. In their native Ireland it went straight to number one and became the biggest selling debut single in the history of the Irish charts. A month later Swear It Again repeated the
feat in the UK, staying at number one for two weeks and following on from Boyzone’s dominance of the UK top spot. This success was soon matched all around Europe, Asia, Australia and New Zealand.
(7)They look set to repeat their success now in the USA. A tour throughout the States has meant Swear It Again is rapidly climbing the Billboard charts. This is the good news the boys needed as Bryan McFadden recently suffered nervous exhaustion and had to miss some shows while recuperating back in Ireland with his family. Not only that but Ronan Keating’s solo plans have forced him to give up his co-managing duties due to lack of time. More good news, though, is they have recently recorded with Mariah Carey and are due to begin work on their second album.
Which of the following statements is TRUE according to the last paragraph?
选项
A、Bryan McFadden will have to give up the second album.
B、Mariah Carey has taken Ronan Keating’ s role.
C、Westlife might be upset about Ronan Keating’ s withdrawal.
D、Westlife will have the second album recorded in the U.S.
答案
C
解析
推断题。末段第3句提到了Bryan McFadden患病这个坏消息,第4句的not only that but表明Ronan Keating的退出对于他们来说也是坏消息,这在某种程度上会影响Westlife的成员,因此选项C为正确的推断。最后一段第3句只提到Bryan McFadden患病需要修养。但原文没有相关信息表明他是否要放弃第二张唱片的录制。故选项A不正确;Ronan Keating是乐队的管理者,而末句提到Mariah Carey只是与Westlife合唱,所以Mariah Caxey并没有取代Ronan Keating的角色。故选项B不对;原文没有提到录制第二张唱片的地点,因此选项D也不正确。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/cRzMFFFM
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whatwouldyoudoifyourwalletbecamehardertoopenasyourspendingapproachedorexceededyourbudget?Wouldyou【C1】_____
Whatwouldyoudoifyourwalletbecamehardertoopenasyourspendingapproachedorexceededyourbudget?Wouldyou【C1】_____
Whatwouldyoudoifyourwalletbecamehardertoopenasyourspendingapproachedorexceededyourbudget?Wouldyou【C1】_____
Thefollowingchartshowsthenumberandpercentageofoldpeopleover60inoursocietyfrom2005to2012.Lookatthechartca
A、Inaprivateloancompany.B、Inaforeigntradecompany.C、Inalocalbank.D、Inacapitalcompany.C
A、BecauseAugustisthenicestmontharoundtheyear.B、BecausethereistheleastdistractioninAugust.C、Becausethecrystall
A、Indifferent.B、Surprised.C、Irritated.D、Worried.C
Parentstendtosendtheirchildrentoexpensivekindergarten.Lookatthefollowingpicturecarefullyandwriteyourresponsei
InternationalSummerExchangeProgram1.Aimsoftheprogram■Tocreatearewardingexchangeexperience2.Components■【T1】___
随机试题
下列哪项与风湿热的发病机制无关
患者,男,64岁。乏力、消瘦2个月。CT检查显示肝左叶5cm大小病灶,增强扫描动脉期病灶出现轻度强化,静脉期病灶强化较明显,病灶远侧胆管扩张,胆总管管壁未见异常强化。解除患者梗阻性黄疸的最佳方法为提示:如拟诊为胆管细胞癌。1.介入方式胆管内放置支架
患者,男,60岁,胆总管切开取石、T管引流术后第3天,T管无胆汁流出,患者诉腹部胀痛。首先应采取的措施是
患儿11个月,因发热入院,哭闹不安,口腔黏膜有溃疡面,颊黏膜可见几处小疱疹,口唇红肿裂开,该患儿可初步诊断为()。
投资者投入的长期股权投资,一律应当按照投资合同或协议约定的价值作为初始投资成本。()
母公司在编制合并财务报表前,对子公司所采用会计政策与其不一致的情形进行的下列会计处理中,正确的有()。
某企业税前会计利润为2000万元,业务招待费开支超标准50万元,按应付税款法(所得税税率33%),计算所得税费用为()万元。
试分析国际收支失衡的外汇缓冲政策和需求管理政策的利弊。
DothefollowingstatementsagreewiththeinformationgiveninReadingPassage2?Inboxes23-26onyouranswersheetwriteYES
A、TowinovercontrolofKenyafromtheGermans.B、TotakestrategicresourcesfromKenya.C、TocontrolKenyabeforeallothers.
最新回复
(
0
)