首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Whenever I see anyone buying a National Lottery ticket I want to stop them and ask if they know just where their money is going.
Whenever I see anyone buying a National Lottery ticket I want to stop them and ask if they know just where their money is going.
admin
2011-02-28
39
问题
Whenever I see anyone buying a National Lottery ticket I want to stop them and ask if they know just where their money is going.
The lottery money is supposed to go to charity—but it makes me angry to see some of the so-called "good causes" it’s being used to support. Also, Camelot, the organizers, have made a profit of £10.8 million in five months. We hear now that a lot of that money is boosting the pay packets of the company’s bosses.
For the past 10 years I’ve been helping to raise funds for a cancer research charity called Tenovus. My husband, Sandy, died from cancer 11 years ago—he was only 51. There’s been a long line of deaths in our family through cancer and it’s been devastating. I’ve also lost two sisters-in-law, my brother, Michael, my father-in -law and my father, That’s apart from several close friends.
The charity is 50 years old now and raises money mainly for breast cancer research. It also runs a support line for the families of cancer sufferers. Our local group raises money through dances, sales and coffee mornings, and all the funds go directly to cancer research. In 1993 Tenovus raised £3 million—and half that money came from sales of our own lottery tickets at supermarkets. But our income has dropped by half since the National Lottery was introduced.
I’m not against people playing the National Lottery, but they should think about why they’re doing. The chances of winning the jackpot are so small; they might as well throw their money away. The Government tells us that the proceeds are going to things like the arts and sport, but what about the National Health Service? They should give some cash to that, too, How can they justify spending ridiculous amounts of cash on so-called works of art—like displays of potatoes—or buying up Winston Churchill’s papers at a cost of £12 million?
So who really are the winners in the National Lottery? When I think of all that money people could be donating to cancer research, I could weep. It’s time people realized how charities across the country are suffering because of the National Lottery. It’s disheartening and so infuriating.
In this text the writer is expressing______.
选项
A、her personal opinions
B、the opinions of the general public
C、her feelings about cancer sufferers
D、some ideas of fund-raising
答案
A
解析
本题是推理判断题,考查对全文的整体把握。文中作者“处处流露出个人的观点与情绪”,如文章第一句话就提到“无论何时,当我看见有人买国家彩票时,我就想让他们停下来,问问他们知不知道自己的钱会跑到哪儿去”,这些都不是“一种理性的论证基金积累的问题”。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/Z8dsFFFM
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
EveryoneknowshowthestoryofCinderellaends,butdidyoueverreallythinkabouthowshespentherdaysbeforeshemetthep
EveryoneknowshowthestoryofCinderellaends,butdidyoueverreallythinkabouthowshespentherdaysbeforeshemetthep
Readfivestudents’talksabouttravelingaroundEuropeusinganInter-Railticket.Theticketallowspeopleundertheageoftw
Belowisapictureshowingtheseriousovercrowdinginascenicplaceduringthenationalholidays.Lookatthepictureandwrit
ThetechnologyoftheNorthAmericancoloniesdidnotdifferstrikinglyfromthatofEurope,butinonerespect,thecolonistse
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,itofferspeoplefreedomtogowhereverandwhenevertheywanttogo.Thebasicp
OnthenightofMay7,1942,aplanetookofffromanairforcebaseinEnglandtostopGermanfightersovertheEnglishChannel
OnthenightofMay7,1942,aplanetookofffromanairforcebaseinEnglandtostopGermanfightersovertheEnglishChannel
Livetheatrelives.InEnglandineverytown,someoneisrehearsing,someonedevising,some-oneperforming.Winchesterisagood
随机试题
下列程序定义了NXN的二维数组,并在主函数中自动赋值。请编写函数fun(inta[][N]),该函数的功能是使数组右上半三角元素中的值全部置成0。例如a数组中的值为a=456179
急性心梗时出现高危性室性早搏,治疗首选
促红细胞生成素的主要作用是促进
干扰素的特征是
《中国药典》规定色谱系统性适用性试验中的分离度(R)应大于()
黄芪药材的气味是
某公司(甲方)综合楼工程,地下室1层,地上9层,总建筑面积33000m2,箱形基础,框架剪力墙结构。基坑采用土钉墙支护,于5月份完成了土方作业,并制定了雨期施工方案。计划雨期主要施工部位:基础SBS改性沥青卷材防水工程、基础底板钢筋混凝土工程、地下室1层至
Wherewasthedriverofthesportscarwhentheaccidenthappened?
Giventhechoice,youngerprofessionalsaremostinterestedinworkingattechcompanieslikeAppleandgovernmentagencieslike
AAnoisyBaggressivecousinofthecrow,themagpiehasCthosebird’sthievishDhabits.
最新回复
(
0
)