首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A study of nearly 140,000 women in the U. S. showed that regular helpings of a small portion of nuts can have a powerful protect
A study of nearly 140,000 women in the U. S. showed that regular helpings of a small portion of nuts can have a powerful protect
admin
2014-06-30
39
问题
A study of nearly 140,000 women in the U. S. showed that regular helpings of a small portion of nuts can have a powerful protective effect against a disease that is threatening to become a global epidemic. Women who consumed a 28 gram packet of walnuts at least twice a week were 24 per cent less likely to develop type 2 diabetes than those who rarely or never ate them. Eating walnuts just two or three times a week can reduce the risk of type 2 diabetes by almost a quarter.
The latest findings, published in the Journal of Nutrition, are not the first to highlight the antidiabetic effects of walnuts, with earlier research showing similar benefits. However, this is thought to be one of the largest studies to find regularly snacking on them can help prevent the condition. Although the latest research was carried out on female nurses, it’s likely that the same benefits apply to men.
According to the charity Diabetes UK, at the current rate of increase, the numbers affected by type 2 diabetes in the UK will rise from around 2. 5 million currently to four million by 2025 and five million by 2030. Left untreated, it can raise the risk of heart attacks, blindness and amputation(截肢). Being overweight, physically inactive and having a poor diet are major risk factors for the disease.
Scientists at the Harvard School of Public Health in Boston, U. S. , tracked 137,893 nurses aged from 35 to 77 over a ten year period to see how many developed type 2 diabetes. Their dietary habits were closely monitored, including details on how often they ate nuts, particularly walnuts. After allowing for body fat and weight, the researchers found eating walnuts one to three times a month reduced the risk by four per cent, once a week by 13 per cent and at least twice a week by 24 per cent.
In a report on the findings the researchers said: " These results suggest higher walnut consumption is associated with a significantly lower risk of type 2 diabetes in women. " Walnuts are rich in healthy fatty acids(脂肪酸)which have been shown to reduce inflammation(炎症)in the body and protect against heart disease, cancer and arthritis(关节炎). Last year, experts at the University of California Los Angeles also found young men in their twenties and thirties who ate walnuts every day increased their sperm count and boosted their fertility.
The research comes just after a Louisiana State University study which showed that eating nuts can reduce people’s risk of obesity. The study found that those who consumed varieties such as almonds and pistachios(开心果)demonstrated a lower body weight, body mass index(BMI)and waist circumference compared to non-consumers. They were also at lower risk of developing heart disease, type 2 diabetes and metabolic syndrome.
Which of the following is TRUE about the 137,893 nurses tracked by scientists at the Harvard?
选项
A、Most of them are female.
B、Their eating habits were closely inspected for over ten years.
C、Their age is ranging from 35 to 77 years old.
D、They have about the same body fat and weight.
答案
C
解析
事实细节题。本题考查哈佛公共卫生学院的科学家所追踪的护士的情况。由定位句可知“美国波士顿哈佛公共卫生学院的科学家们对137,893名年龄从35岁到77岁的护士跟踪研究了十年,观察其中有多少人患2型糖尿病”,故C)为答案。第一段最后一句指出“该项研究的对象为女性”,故排除A)“她们大多数是女性”;B)“在十多年里,她们的饮食习惯受到了严格的监控”与原文不符,故排除;该段第三句指出“在考虑了身体脂肪和体重的这类情况后……”,由此可知,所跟踪护士的身体脂肪和体重并不一样,故排除D)。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/YRqFFFFM
0
大学英语六级
相关试题推荐
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?【B1】______them?Ormodifyourproduct?American
A、Thewaterwillflowsouth.B、Thesealevelwillrise.C、Theoceanwillbecomemoreacid.D、Thefloodswilldestroycities.B女士
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortravelling,butthedeepestandmostconsistentwayisth
Allourdreamshavesomethingtodowithourfeelings,fears,longings,wishes,needsandmemories.Ifapersonishungry,orti
Highlyproficientmusicianshipishardwon.Althoughit’softenassumedmusicalabilityisinherited,there’sabundantevidence
A、Theywillremainwheretheyare.B、Theywillleavethisareaforever.C、Theywillturntoexpertsforadvice.D、Theywillseek
TheamountoffloatingplastictrappedinanorthAtlanticcurrentsystemhasn’tgotanybiggerin22years,despitemoreandmo
They’restillkids,andalthoughthere’salotthattheexpertsdon’tyetknowaboutthem,onethingtheydoagreeonisthatwh
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
A、Adiary.B、Afairytale.C、Ahistorytextbook.D、Abiography.D事实细节题。短文一开头,讲话者就说,《约翰·缪尔传》是一本自传。由此可见,讲话者介绍的是一本自传。
随机试题
关于药物流产,下列哪顶是正确的
患者,女,66岁,正在输液,突然主诉胸部异常不适,并出现呼吸困难、发绀,心前区闻及一个响亮持续的“水泡音”,此时应为该患者取何种体位
下列哪项与滑脉的临床意义无关()
浓缩池和沉淀池属于()性设施。
根据《建设工程质量管理条例》的规定,建设工程在保修范围和保修期限内发生的下列质量缺陷中,应当由施工单位承担保修责任的是()。
下列不属于会计软件初始化功能的是()。
海尔集团在海外争创全球化品牌的同时,在国内抢抓“家电下乡”机遇,实施了“即需即供”的商业模式,建立了“销售到村”的营销网、“送货到门”的物流网、“服务到家”的服务网。这使得海尔集团“家电下乡”产品销量在全国占据了较大的市场份额。海尔集团能取得上述业绩主要在
幻想是童话的艺术本质,但童话如果仅仅_________在虚幻的想象世界上,而无现实生活的_________,显然是不行的。因此,如何在童话写作中_________地介入写实、观照现实,是当代童话创作面临的重要问题。一个好的儿童文学作品,应该为孩子提供一些蕴
当前全面深化改革要坚持以经济体制改革为牵引,敢于向积存多年的_______开刀,冲破思想观念束缚,_______利益固化藩篱,清除妨碍社会生产力发展的体制机制障碍。填入画横线部分最恰当的一项是:
ParentsintheUnitedStatestendtoasktheirchildrenWhatdoesthesurveyindicate?
最新回复
(
0
)