首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To do what they like to. B、To set up more bookstores. C、To get to know more writers. D、To pay for their children’s education.
A、To do what they like to. B、To set up more bookstores. C、To get to know more writers. D、To pay for their children’s education.
admin
2014-03-22
64
问题
Like many lovers of books, Mary and her husband, Richard Goldman, seldom walked past a bookstore without stopping to look inside. They often talked of opening their own store one day.
When Mary was hospitalised with heart trouble in 1989, they decided it was time to get serious. Richard, who worked for a business company, was eager to work for himself, and Mary needed to slow down from her demanding job.
They started by talking to bookstore owners and researching the industry. "We knew it had to be a specialty store because we couldn’t match the big chains dollar for dollar," says Mary. One figure caught her attention: she’d read somewhere that roughly 20 percent of books sold were mysteries, and many buyers spent more than $30.0 a year on books. She and Richard were themselves mystery readers.
On Halloween 1992, they opened the Mystery Lovers Bookshop and cafe near their home. With three children in college, the couple could not spend all the family’s money starting a shop. To cover the $100,000 cost, they drew some of their savings, borrowed from relatives and from a bank.
The store merely broke even in its first year, with only $120,000 in sales. But Mary was always coming up with new ways to attract customers. The shop had a coffee bar and it offered gifts to mystery lovers and served dinners for the book clubs that met in the store. She also invited dozens of writers to discuss their stories. Today Mystery Lovers makes sales of about $420,000 a year. After paying taxes, business costs and the six part-time sales clerks, Richard and Mary together earn about $34,000.
"The job you love may not go hand in hand with a million-dollar income," says Richard. "This has always been an enjoyable life for ourselves, not about making a lot of money."
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. What did the couple realise when Mary was in hospital?
24. How did their bookstore do in the first year?
25. According to Richard, what is the main purpose of running the bookstore?
选项
A、To do what they like to.
B、To set up more bookstores.
C、To get to know more writers.
D、To pay for their children’s education.
答案
A
解析
选项均以“to+动词原形”开头表明,本题很可能与夫妻俩做某事的目的有关。短文中提到的an enjoyable life for ourselves表明,他们夫妇俩开店的目的是想做自己喜欢做的事,故答案为A)。A)To do what they like to do是对an enjoyable life for ourselves的同义转述。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/GDqFFFFM
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledLivingintheCollegeTown.Youshouldwriteatleast
Thousandsofschoolchildrenarehavingtheireducationdecidedbya"rollofthedice(骰子)."Thecouncilsusea【B1】______select
A、Takingsmallstepsbitbybit.B、Havingagoodplan.C、Joiningatrainingclass.D、Learning30wordsperday.A事实细节题。Adams博士在对
FollowingNature’sSignpostsFormany,"navigation"hascometomeantheuseofnavigationalinstrumentsandmaps.However,
A、Shegotseriouslyill.B、Shewasknockeddown.C、Shefelloverandhurtherself.D、Shewashitbyacar.C事实细节题。短文开头提到,讲话者运动队上
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Googlehasgrownintoamultinationalcompanycarryingout
A、Todescribethedifficultiestoday’sparentshavemetwith.B、Todiscussthedevelopmentoftheparent-childrelationship.C、T
A、Intheneighborhoodoftheuniversityornearabusstop.B、Neararailwaylineorclosetoapark.C、Nearabusstoporinth
A、Zumbaisbondtodisappear.B、Zumbaisfacingtotsofproblems.C、Zumbadevelopswithgreatfuture.D、Zumbawillsoonbecomen
Thebiggestsafetythreatfacingairlinestodaymaynotbeaterroristwithagun,butthemanwithaportablecomputerinbusin
随机试题
决定利率的主要因素有哪些?
胰高血糖素样肽1(GLP一1)的降糖效应的机理不包括以下哪项
商业地产项目的招商代理主要的工作原则包括()。
(2018年第72题)条形基础为降低造价应选择()。
某水利建筑安装工程的建筑工程单价计算中,直接费为工,其他直接费为Ⅱ,现场经费为Ⅲ,已知间接费的费率为μ,则间接费为()。
A省人民政府关于表彰2011—2013年度A省劳动模范、先进工作者和模范集体的决定A府发字[2013]
计算(x+y)dxdy,其中D由不等式x2+y2≤x+y所确定.
Whydidthemanlosehistemper?
Thebiggestproblemwiththecomputeristhat______.Sharonfoundoutaboutthevacancyfrom______.
Thepressmockedhisattemptstoappealtoyoungvoters.
最新回复
(
0
)