首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Owls and Larks (猫头鹰与云雀) 1 In this article, we look at the importance of sleep for learning. Most healthy adults need eight or mo
Owls and Larks (猫头鹰与云雀) 1 In this article, we look at the importance of sleep for learning. Most healthy adults need eight or mo
admin
2011-04-15
35
问题
Owls and Larks (猫头鹰与云雀)
1 In this article, we look at the importance of sleep for learning. Most healthy adults need eight or more hours of sleep. But why do we need sleep in the first place? We need sleep for the brain to get a chance to rebuild memories stored during the day and associate these with previously learned things. If this process is interrupted by say, the sound of an a-larm clock, it may not be as effective. So if your sleep is cut short by the alarm clock, how damaging is it? The truth is that it’s difficult to predict, as so much depends on how much sleep your body actually needs on that particular occasion.
2 The popular belief that people are naturally either larks (early risers) or owls is false. The reason why people tend to be one or the other has more to do with lifestyle, age, and personality. Many people who appear to be early birds may have just become so through habit. For example, parents with very young children. Teenagers can have difficulty falling a-sleep until late at night and then they naturally have problems getting up the following morning.
3 The main reason why owls are owls is that they tend to spend their time over a book, movie, or computer game till the early hours of the morning. They enjoy the quiet of the night when they can pursue their passion. On the other hand, larks can make better use of early morning hours where they can study in quiet at the lime when their brains are most refreshed. So which is better for learning—an owls or a lark’s lifestyle? The simple truth is that it is more complex than simply being one or the other. Leading a well - balanced life in terms of work and play and sleeping enough to bring maximum refreshment is probably the secret.
4 As for naps, experts on insomnia(失眠) argue against taking naps, as these may keep people up at night. If your nap last only five minutes to half an hour and does not affect your ability to fall asleep in the night, it will probably help you be more alert in evening hours. However, if you are having problems getting to sleep at night, it’s not only naps that you should avoid. Try not to drink a lot of alcohol, take nicotine(尼古丁), do mentally intense activities like preparing for exams or doing exercise in the evening. Some people swear that drinking coffee never stops them from sleeping like a log, whereas others will never go near the stuff for fear of being awake all night. However, the best advice for most is to avoid it in the evening, and if you drink coffee before a nap, remember you are likely to awaken as soon as the caffeine starts kicking in.
A. Which is better, being an owl or a lark?
B. What should we avoid?
C. What helps us fall asleep?
D. What makes people owls or larks?
E. Why do we need sleep?
F. How much sleep do we need?
Paragraph 2______
选项
答案
D
解析
本题难度也不大, 段落主旨句比较明显, 是文章第二段的第一句, 谈到并不是天然地人们就分为早起的和熬夜的两类人, 随后进行了初步分析。回来看选项, D项What makes people owls or larks?简单概括了本段意思, 是答案。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/97gsFFFM
本试题收录于:
职称英语卫生类A级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类A级
职称英语
相关试题推荐
Youaregoingtoreadanarticleaboutpeoplewhochangedtheirjobs.Forquestions23-35,choosefromthepeople(A-D).Thepeo
ThemainreasonforAngela’stripwasto
Lookingforanewhome?ATidmarshThissix-bedroom,nineteenth-centuryhouse,justoutsidethevillageofTidmarsh,isaver
JohnFisher,abuilder,andhiswifeElizabethwantedmorelivingspace,sotheylefttheirsmallflatforanold40-metre-high
Choosingatopicforresearchisimportantinthatyouwillputagreatdealoftimeandenergyintoit.Youcanresearchthet
"Reworked"asusedinParagraph1means"______".Theexpression"getacrosstochildren"inthelastparagraphprobablymeans"
Techniquestoemploytheenergyofthesunarebeingdeveloped.
MusicUsedAsaHealingTherapy1.Musichaslongbeenusedtotreatpatientssufferingfromdifferentproblems.In400BC,
AsheisgoingtoworkinHollandfortwoyears,hewillbepartedfromhistwochildren.
AwithoutpityBsadandlonelyCemotionallyhealthyDwithoutrealloveforthemEasenseofsecurityFalonelywolfThewa
随机试题
简述“走出去”战略的主要内容。
损伤性休克早期常出现
乙醇对下述细菌或病毒,杀灭或灭活能力弱的是
下列哪项是慢性肾炎必有的表现()
27岁经产妇,妊娠27周出现皮肤瘙痒,巩膜轻微发黄半个月,无其他不适。血压126/84mmHg,前次妊娠有同样病史,于产后黄疸自行消退。化验ALT140U/L。本例最可能的诊断是
2~12岁小儿身长计算公式,正确的是
隔断盾构掘进地层应力与变形,就是在盾构隧道与既有结构物之间构筑刚性好的构造体,以隔断地层变形对既有结构物的影响。可选用()等形式。
依次填入下面句子中的词语最恰当的一组是:( )。①他光明磊落,胸怀坦荡,从不______自己的过失。②经济改革如长江大河,奔腾向前,不可______。
有一项研究要调查中国人的主观幸福感,大约要抽取5000名被试,相对来说比较适宜的抽样方法是()
有如下头文件:intn();statieintt2();classMA{public:intf3();staticintf4();};在所描述的函数中,具有隐含的
最新回复
(
0
)