首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
There are dinosaurs in abundance along Dorset and East Devon’s spectacular Jurassic Coast. Frequently proclaimed as "walking wit
There are dinosaurs in abundance along Dorset and East Devon’s spectacular Jurassic Coast. Frequently proclaimed as "walking wit
admin
2015-04-10
47
问题
There are dinosaurs in abundance along Dorset and East Devon’s spectacular Jurassic Coast. Frequently proclaimed as "
walking with dinosaurs
" or a "walk through time" the section of the South West Coast Path which stretches from Studland Bay in Dorset to Exmouth in Devon is nothing if not dramatic. There are sections of the walk—such as the lush jungle-like undercliff between Seaton and Lyme Regis—which are pure Jurassic Park. At any moment you half expect a fearsome creature to stamp out of the swamp and ferns.
But it’s the sense of natural history, geology and the sheer varied beauty of the coastline that makes this a walkers’ paradise. The Jurassic Coast represents 185 million years of earth history in just 95 miles. The red cliffs of East Devon date back some 240 million years to the Triassic period when vast deserts covered the area.
A fossil walk is one way of getting hands-on experience of the landscape’s geology. Brandon Lennon is a professional fossil collector who runs guided tours. The walks are planned around safe tides and only last a few hours so one can be easily incorporated into a longer walk. According to Lennon, because of a relatively calm winter this year there have been few landslips and subsequently not much erosion which loosens the fossils on to the beach. But on the weekend that I visited in May, someone still managed to find part of the vertebrae of an ichthyosaur and an ammonite.
There are also other guides who will help you plan a walking trip along parts or all of the Jurassic Coast. At the Devon end, Simon Gooch has just launched Jurassic Coast Tours. He offers tailor-made advice to walkers and is happy to lend out rucksacks, binoculars and drop and pick up guests in his minibus—a useful service if you don’t want to have to wait for the bus or burden yourself with the rucksack while walking along the coast.
However, if you’re going it alone, here’s an idea. Take the slow train to Dorchester or Axminster. Get picked up from the station by the walker-friendly people at the Bull Hotel in Bridport—if you can get a bed at this increasingly popular boutique hotel. From here you can walk a mile out of town along the river to West Bay and turn right to Lyme Regis or left towards Burton Bradstock and Chesil Beach. Alternatively a member of staff will drop you off somewhere along the Jurassic Coast and you can make your own way back to the hotel. The deal is you take the Bull’s resident spaniel Lulu with you.
Why was the Jurassic Coast called a walkers’ paradise?
选项
A、The Jurassic Coast has a very long history as a tourist attraction.
B、Visitors can only walk on foot instead of driving along the Jurassic coast.
C、A walker can discover the long history and appreciate the natural beauty of the Jurassic Coast.
D、A walker can find many red cliffs formed in different times along the Jurassic Coast.
答案
C
解析
为什么侏罗纪海岸被称为步行者的天堂?[A]作为一个旅游景点,侏罗纪海岸历史悠久。[B]旅行者只能沿着侏罗纪海岸徒步前行,不能开车。[C]步行者可以发现这里的悠久历史,欣赏侏罗纪海岸的自然风光。[D]步行者可以在侏罗纪海岸发现许多不同时期形成的赤色崖壁。[C]是对第一段的进一步解释,也可视为同义转述,且与第二段的第一句相呼应,故为正确答案。[A]在文中没有提到.[B]与文意不符;[D]提到了第二段中提及的景色,不能全面回答问题。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/7nFRFFFM
0
考研英语一
相关试题推荐
TheTuscantownofVinci,birthplaceofLeonardoandhometoamuseumofhismachines,shouldfittinglyputonashowofthetel
Thephrase"first-generationAmericans"(Line2,Paragraph1)mostprobablymeans______.Itcanbeinferredfromthetextthat
Peoplehavegoodreasontocareaboutthewelfareofanimals.EversincetheEnlightenment,theirtreatmenthasbeenseenasam
Fromthefirstthreeparagraphs,welearnthat______.Accordingtothetext,"nucleartippedmissiles"and"cannonball-sizest
Themaindifferencebetweenthemodemsuperfarmanddiversifiedfarmsis______Accordingtothepassage,whichofthefollowing
Accordingtothetext,thereasonforcosmeticsurgeryisAccordingtoDr.GerardImberre,peopleshouldhavecosmeticsurgery
Britainhasoneofthebiggestonlineeconomies.Itsresearchersinventedboththewebandthecomputer.IthastheEnglishlang
TheFeaturesofSolarandWindEnergySolarandwindenergyseemtohavecapturedthepublic’ssupportaspotentiallybeing
HowtoSolvetheProblemofChildhoodObesityintheUnitedStatesTheproportionofchildreninAmericawhoareoverweight
NetworkSafetyAHousecommitteeisreopeningitsinvestigationofInternetservicesthatletcomputerusersdistributemusi
随机试题
(2012年4月)我国劳动争议处理机构的组织中体现三方原则的有_________、_________。
A.痰中带血、质浊、有腥臭味B.痰多、色黄、质稠C.痰白、质稀D.脓血相兼浊痰、有腥臭味E.痰少、质黏、夹有血丝咳嗽痰热郁肺证,其痰的特点是()
在上运动神经元和感觉完好情况下,右上腹壁反射消失提示
下列关于会员制和公司制期货交易所的区别的说法,不正确的是()。
某烟花厂受托加工一批烟花,委托方提供原材料成本30000元,该厂收取加工费10000元、代垫辅助材料款5000元,没有同类烟花销售价格。该厂应代收代缴消费税()元。(以上款项均不含增值税,消费税税率为15%)
研究消费者被零售商业物业中知名度高、信誉好的主力店吸引到零售商业物业中来,但同时又光顾了其他零售店的现象的是()。
A.wholeB.getC.fromPhrases:A.Indiaasa【T1】________addsalmost20millionpeopleayearB.keepKerala
________そうなレストランだったので、入りませんでした。
A.pushingB.remainC.pregnantD.humiliatingE.undergroundF.vitallyG.draggingH.deriveI.obliviousJ.preferK
A、3.2metersB、30centimetersC、1.8metersD、13metersC
最新回复
(
0
)