首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In an uncritical August 11, 1997, World News Tonight report on " diamagnetic therapy," a physical therapist explained that "magn
In an uncritical August 11, 1997, World News Tonight report on " diamagnetic therapy," a physical therapist explained that "magn
admin
2016-06-23
58
问题
In an uncritical August 11, 1997, World News Tonight report on " diamagnetic therapy," a physical therapist explained that "magnets are another form of electric energy that we now think has a powerful effect on bodies. " A fellow selling $ 89 magnets proclaimed: "All humans are magnetic. Every cell has a positive and negative side of it. "
On the positive side, these magnets are so weak that they cause no harm. On the negative side, these magnets do have the remarkable power of attracting the pocketbooks of gullible Americans to the tune of about $ 300 million a year. They range in scale from coin-sized patches to mattresses, and their curative powers are said to be nearly limitless, based on the
premise
that magnetic fields increase blood circulation and enrich oxygen supplies because of the iron pressure in the blood.
This is fantastic flapdoodle and a financial flimflam. Iron atoms in a magnet are crammed together in a solid state about one atom apart from one another. In your blood only four iron atoms are allocated to each hemoglobin molecule, and they are separated by distances too great to form a magnet. This is easily rested by picking your finger and placing a drop of your blood next to a magnet.
What about claims that magnets attenuate pain? In a 1997 Baylor College of Medicine double-blind study of 50 patients (in which 29 got real magnets and 21 got sham ones), 76 percent in the experimental group but just 19 percent in the control group reported a reduction in pain. Unfortunately, this study included only one 45-minute treatment, did not try other pain-reduction
modalities
, did not record the length of the pain reduction and has never been replicated.
Scientists studying magnetic therapy would do well to read the 1784 " Report of the Commissioners Charged by the King to Examine Animal Magnetism" (reprinted in an English translation in Skeptic, Vol. 4, No. 3). The report was instituted by French King Louis XVI and conducted by Benjamin Franklin and Antoine Lavoisier to experimentally test the claims of German physician Franz Anton Mesmer, discoverer of "animal magnetism. " Mesmer reasoned that just as an invisible force of magnetism draws iron shavings to a lodestone, so does an invisible force of animal magnetism flow through living beings.
Which of the following is NOT the way the iron atoms in a magnet are distributed in our blood?
选项
A、They are squeezed in a solid state about one atom apart from one another.
B、They are dispersed far away from each other.
C、They are only four in our blood scattered to each hemoglobin molecule.
D、They are easily rested by placing a drop of our blood in our finger next to a magnet.
答案
D
解析
是非题型A选项在第三段第二句中有提及;B选项和C选项在第三段第三句中有提及;第三段最后一句说:这一切(this is指前面所谈)可以从能轻易地将你的一滴指血滴在一块磁铁旁得到证实,而不是像选项D中说的;它们(they指铁原子)可以轻易地通过将你的一滴指血滴在一块磁铁旁得到证实;因此选项D是答案。
转载请注明原文地址:https://jikaoti.com/ti/zcPYFFFM
本试题收录于:
CATTI三级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
HumanMigrationHumanmigration:thetermisvague.Whatpeopleusuallythinkofisthepermanentmovementofpeoplefromoneho
HumanMigrationHumanmigration:thetermisvague.Whatpeopleusuallythinkofisthepermanentmovementofpeoplefromoneho
NarratorListentoaconversationbetweenastudentandaacademicadviser.Nowgetreadytoanswerthequestions.Youmayusey
NarratorListentoaconversationbetweentwostudents.Nowgetreadytoanswerthequestions.Youmayuseyournotestohelpyo
Scientistsareactivelyinvestigatingthefeedbackmechanismwithinthephysical,chemical,andbiologicalcomponentsofEarth’s
EconomicsWhatisthelecturemainlyabout?
AstronomyWhatcouldastronomersbetterestimateoncetheyknewwhatnebulaereallywere?
ThepicturesoftheLochNessMonstershowaremarkableresemblancetoaplesiosaur,alargewaterreptileoftheMesozoicerap
Alldon’thaveafreeticketmustpaytheadmissionfee.
Hersecondhusbandwas______asrichasherfirst.
随机试题
晚期硅肺脏层胸膜下可出现:
有固定的交易场所、有专门的组织机构和人员、有专门设备的有组织的市场称为()。
(2017年)2016年6月3日,人民法院裁定受理债务人甲公司的破产申请。同日,人民法院发布受理破产申请的公告,确定债权人申报债权的期限。在此期限内,管理人收到以下债权申报:(1)A公司曾为甲公司的50万元银行借款提供连带保证。2016年3月,因甲公司无
某轮胎厂为增值税一般纳税人,2006年10月,该厂发生了下列经济业务:(1)购入生产用原材料一批,取得的增值税专用发票上注明的购入价为50万元,货已验收入库,但款项未付。(2)销售给某汽车修理厂汽车轮胎一批,开出的普通发票上注明的销售价款为
关于公文签发的权限,下列说法不正确的是()。
盛世爱马,末世爱驴。“欲饮琵琶马上催”,这是初唐诗人王翰的句子;“细雨骑驴入剑门”,这是南宋诗人陆游的句子。诗人的话当不了真,何况还是酒话。因为这两个句子前,是“葡萄美酒夜光杯”和“衣上征尘杂酒痕”,都喝过酒了。把这两个句子一比,骑驴的陆游即使豪放,也显出
关于“学习”有两种观点:其一,“人之岁月精神有限,诵说中度一日,习行中错一日;纸墨上多一分,身世上少一分。”其二,“教人必欲使其读尽天下书,将道全看在书上,将学全看在读上。”这两种观点没有处理好()。
3,3,6,18,72,()
1,2,5,13,(),89,233,610
Whattypeofbusinessdoesthespeakerworkfor?
最新回复
(
0
)